Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των μαθητών του 4ου Γυμνασίου-4ου Λυκείου, δρομολόγησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Σχολικό δρομολόγιο με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας εξυπηρετεί από σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου- 4ου Λυκείου Αμαρουσίου.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη ικανοποιήθηκε το αίτημα του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρησή των μαθητών από τα σχολεία.
Οι μαθητές που διαμένουν στις περιοχές Ν. Μαρούσι και Κοκκινιά έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας, που πραγματοποιεί ένα δρομολόγιο το πρωί στις 7:50 και δύο δρομολόγια το μεσημέρι στις 13:35 και στις 14:20.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ισχύει μόνο για τη σχολική περίοδο και μόνο για τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου - 4ου Λυκείου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δρομολογίου υπογράμμισε:«Με το σχολικό δρομολόγιο εξασφαλίζουμε την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία τους, καθώς λόγω της αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης στην οδό Σωρού, υπήρχε αυξημένη επικινδυνότητα. Είμαστε δίπλα στους μαθητές μας και σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους της πόλης, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τόσο εντός, όσο και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος.»    
             

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου