Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Στήριξη Πατούλη στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για Ασφαλιστικό - Φορολογικό


Εκφράζω την πλήρη στήριξη μου στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών, ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση μέσα από την ψήφιση του Φορολογικού- Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.
Μετά από οκτώ χρόνια ύφεσης, η Κοινωνία δεν αντέχει άλλες νέες επιβαρύνσεις, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και νέους φόρους. Με τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη και η ανεργία θα εκτοξευθεί.
Οδηγούνται σε οικονομικό και επαγγελματικό αφανισμό δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι θα δουν να τριπλασιάζονται οι ασφαλιστικές τους εισφορές και να αυξάνεται κατακόρυφα η φορολόγησή τους.  
Με τα μέτρα αυτά, το επιστημονικό προσωπικό της χώρας θα αναζητήσει διέξοδο στο εξωτερικό και η χώρα θα χάσει τα καλύτερα μυαλά της.
Η χώρα και η οικονομία μας δεν χρειάζονται κι άλλους νέους φόρους κι επιβαρύνσεις, που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των δανειστών.
Αυτή την ώρα είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αναγκαία η δημιουργία ενός ισχυρού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου ευθύνης.
Η Πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανάταξης της οικονομίας , που θα υπηρετεί το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και θα προβλέπει μεταξύ άλλων την προώθηση ουσιαστικών αλλαγών μεταρρυθμίσεων, την περαιτέρω μείωση της σπατάλης , την υιοθέτηση αναπτυξιακών μέτρων και πολιτικών που θα οδηγούν σε αύξηση του εθνικού εισοδήματος, την ενίσχυση των κοινωνικά αδύνατων.
Η Αυτοδιοίκηση δηλώνει παρούσα σε αυτή την εθνική προσπάθεια ανασύνταξης και ανάταξης της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου