Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Μαθήματα ήθους & αλληλεγγύης, από κάλπικους αλληλέγγυους!!!

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης που εξέδωσε η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ δημοτική παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου και τα όσα απαράδεκτα αναφέρει, περί αήθους δελτίου τύπου της Διοίκησης του Δήμου σχετικά με το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Πρώτον, η  σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης, δεν δέχονται μαθήματα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης  από ανθρώπους και παρατάξεις με μηδαμινή  κοινωνική προσφορά και έργο. 
Μαθήματα ήθους και ειλικρίνειας δεν μπορούν να δίνουν πρόσωπα και  παρατάξεις που επενδύουν πολιτικά κι εκμεταλλεύονται κομματικά τις δυσκολίες που βιώνουν τα τελευταία χρόνια  εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας. 
Ποιοι μιλούν για ήθος; 
Αυτοί που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό δίνοντας τους ψεύτικες υποσχέσεις; 
Αυτοί που από τη μια υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και θα τα καταργήσουν με ένα Νόμο κι ένα Άρθρο; 
Και από την άλλη υπέγραψαν το προηγούμενο καλοκαίρι το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο; 
Αυτοί που βάζουν την υπογραφή τους για εθνική σύνταξη 364 ευρώ; 
Η εκείνοι που δημιουργούν σύγχρονα Γκουαντάναμο σε Ειδομένη , Πειραιά κι αλλού;
Δεύτερον, στο ανύπαρκτο κοινωνικό έργο των στελεχών της δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έχει να αντιπαραβάλλει
τη λειτουργία ενός πρότυπου δικτύου δημοτικών κοινωνικών δομών  στο Δήμο Αμαρουσίου, που στηρίζει στην πράξη όλα αυτά χρόνια χιλιάδες συμπολίτες μας
  τη λειτουργία στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στο οποίο παρέχονται δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα σε δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστους κι άπορους συνανθρώπους μας
►τα δεκάδες οδοιπορικά υγείας σε ακριτικούς κι απομακρυσμένους Δήμους , με διανομή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού και την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων
τη στήριξη και την αιγίδα σε δεκάδες εκδηλώσεις αλληλεγγύης , που οργανώθηκαν από εθελοντικές ομάδες πολιτών
Εμείς έργο , κοινωνική προσφορά κι αλληλεγγύη. 
Κι εκείνοι  εικονική πραγματικότητα και "εμπόριο ελπίδας"
Απέναντι στο κοινωνικό αυτό έργο της Διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου Γ. Πατουλη,  
η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έχει να επιδείξει τίποτε. 
Έχει όμως το πολιτικό θράσος να χαρακτηρίζει ως έλλειψη ήθους τη μη αναφορά στο δελτίο τύπου του Δήμου , της παρουσίας σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου και της Ένωσης Γονέων,  ενός αντιπεριφερειάρχη και δύο - τριών περιφερειακών συμβούλων.
Έχουν επίσης το πολιτικό θράσος να κάνουν το άσπρο μαύρο και να ισχυρίζονται ότι για την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Αλληλεγγύης , δεν έχει καμία συμβολή ο Δήμος Αμαρουσίου.
Αλλά δυστυχώς γι αυτούς, τους διαψεύδει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που παραχώρησε τον αθλητικό χώρο που φιλοξένησε το τουρνουά, ο οποίος με δημόσια δήλωση που έκανε, ανέφερε πως παραχώρησε τις αθλητικές του εγκαταστάσεις κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Αρχής.
Τα μάτια μας δεν λένε ψέματα
Είναι φανερό πλέον ότι η έλλειψη ήθους και ο πολιτικός καιροσκοπισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αμαρουσίου που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν εξαπατούνται από τα λόγια και τις αήθεις ανακοινώσεις των κάλπικων αλληλέγγυων. 
Εμπιστεύονται τα μάτια τους , γιατί βλέπουν ότι το έργο και η κοινωνική προσφορά της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου είναι πραγματικό. 
Σε αντίθεση με την εικονική πραγματικότητα των ψευτο-αριστερούληδων "εμπόρων ελπίδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου