Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Καμία εμπιστοσύνη στις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες της ΑΔΕΔΥ & της ΠΟΕ ΟΤΑ!

                                 Όλοι στην απεργία 
  Όλοι στη συγκέντρωση στις 10:30 στη πλατεία Ομονοίας
Συνάδελφοι σσες, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μαζί με τους δανειστές, βρίσκονται στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης και όλα δείχνουν ότι το τελικό σχέδιο που θα φέρει στη βουλή όσο αφορά το ασφαλιστικό θα είναι πολύ χειρότερο από το σχέδιο που είχε δώσει στη δημοσιότητα.
Μειώνουν τις συντάξεις, περιορίζουν ακόμα περισσότερο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μειώνουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς και παράλληλα αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων. 
Στόχος τους να απαλλάξουν το κράτος και την εργοδοσία από την υποχρέωση τους προς τη κοινωνική ασφάλιση.
Η απεργία που έχουμε μπροστά μας αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, είναι μια σκληρή ταξική αναμέτρηση με τη κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και με το μεγάλο κεφάλαιο. 
Η τακτική της συγκυβέρνησης και τα ψέματα της περί δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης δεν πείθουν κανέναν. Γνωρίζουμε ότι η όποια διαπραγμάτευση είναι μακριά και έξω από τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Να μην αφήσουμε να περάσει η μοιρολατρία. 
Το προηγούμενο διάστημα με τους αγώνες μας, με τις κινητοποιήσεις μας καταφέραμε να τους καθυστερήσουμε, να χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους, τώρα θα πρέπει να χαλάσουμε και τις αποφάσεις τους. 
Οι εργαζόμενοι αλλά και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα αρκετά πλήρωσαν. 
Αρκετά Μάτωσαν. 
Τώρα ήρθε η ώρα ευθύνης για κάθε εργαζόμενο. 
Αν σήμερα αφήσουμε να περάσουν οι ανατροπές στη Κοινωνική Ασφάλιση αύριο θα έρθουν ακόμα πιο δυσβάστακτα μέτρα.
Καμία εμπιστοσύνη στις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες της ΑΔΕΔΥ  και της ΠΟΕ ΟΤΑ. 
Είναι υποκριτές. Έχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση. 
Το προηγούμενο διάστημα στήριξαν τα αντιασφαλιστικά νομοσχέδια των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμα και τώρα δηλώνουν αντιμνημονιακοί αλλά την ίδια στιγμή αποδέχονται τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τώρα ήρθε η ώρα ευθύνης για κάθε εργαζόμενο. Από τη συμμετοχή μας θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Απέναντι στο πόλεμο τους, απαντάμε με το δικό μας πόλεμο. 
Εμείς δεν θα γίνουμε δούλοι για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών αλλά και τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων.
Το Δ.Σ. του Σωματείου καλεί όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στις 7 του Απρίλη αλλά να δώσουν και δυναμικό παρών στη συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια. 
                                                           ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου