Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ξεχασμένη Ιστορία το «ΕΘΙΑΓΕ» για τον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης;

Έχει περάσει παραπάνω από ενάμιση χρόνος από τότε που το θέμα του ΕΘΙΑΓΕ ήταν το μείζον που απασχολούσε το Δήμο μας με ό,τι αυτό συνεπαγόταν. 
Δράσεις, συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις, άφθονο μελάνι για ένα πρόβλημα που φαινόταν να απασχολεί όλους τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα αυτούς της Λυκόβρυσης που έβλεπαν ένα χώρο που παραδοσιακά λειτουργούσε παρέχοντας επιστημονικές δημιουργικές υπηρεσίες στο χώρο των αμπελουργικών δραστηριοτήτων, αλλά και ως χώρος και πνεύμονας πρασίνου της ευρύτερης περιοχής, να κινδυνεύει να πωληθεί από το «ΤΑΙΠΕΔ» στα αρπακτικά γεράκια είτε της εγχώριας, είτε της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας μας.
Από τότε πέρασε καιρός και η τοπική μας κοινωνία σταμάτησε να ενδιαφέρεται, πιστεύοντας πως ο Δήμος ως θεματοφύλακας των συμφερόντων της, θα έπραττε αυτό που ήταν δυνατόν να πράξει με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Συστάθηκε και μια επιτροπή παρακολούθησης του όλου θέματος η δράση της οποίας μέχρι σήμερα είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη!!! 
Ο Δήμος φαίνεται επέλεξε την σιωπή ή την μη δημοσιοποίηση των όποιων διεργασιών πραγματοποιούνται, με συνέπεια σήμερα να ακούγονται και να λέγονται πολλά που μπορεί πολλά από αυτά να είναι ανυπόστατα, αλλά εφόσον δεν ενημερώνεται το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ επέκταση όλοι οι συμπολίτες μας υπεύθυνα και καθοριστικά, όλα είναι αναμενόμενα και προσδοκώμενα μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Οι συμπολίτες μας ζητούν επιτακτικά να μάθουν και να πληροφορηθούν που βρίσκεται το όλο θέμα πριν βρεθούν αναπάντεχα προ τετελεσμένων γεγονότων!!!
Όσο ο Δήμος δεν παρεμβαίνει ή δεν παίρνει θέση πάνω στις νέες διαστάσεις του όλου θέματος, εάν φυσικά αυτές υπάρχουν, δίνει αφορμή να λέγονται και να διαδίδονται πολλά. 
Η σιωπή σ αυτή τη περίπτωση δεν είναι χρυσός!!! 
Είναι ευκαιρία για διαδόσεις και παραπληροφόρηση που στη συγκεκριμένη συγκυρία δεν ωφελούν κανένα.
Οι συμπολίτες μας απαιτούν, αγωνιούν και θέλουν να μάθουν. Είναι στοιχειώδης δημοκρατικός κανόνας μιας ευνομούμενης πολιτείας. 
Ίδωμεν αναμένοντες!!!
Θα πρέπει άμεσα να συνεδριάσει η επιτροπή για το  «ΕΘΙΑΓΕ»  και να ενημερώσει τους συμπολίτες μας πριν είναι αργά!!!
ΠΗΓΗ:lp2020.com/press/εθιαγε-μια-ξεχασμενη-πια-ιστορια/
www.facebook.com/Επιτροπή-Φορέων-Πολιτών-Λυκόβρυσης-Πεύκης-404941366367291/timeline/
10/03/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου