Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το νέο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας


Στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων, αναφέρθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης και ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας κ. Ιωάννης Ζιάραγκας, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016.        
Ο κ. Ζιάγκαρας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου ενόψει της ανάληψης των  καθηκόντων  του, μετά την επιλογή του στη θέση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας στις τελευταίες κρίσεις επιλογής από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη διαβεβαίωση προς τον  κ. Ζιάραγκα  ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει  να βρίσκεται κοντά στην εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα  και με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα όπως πράττει έως σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες για τη χώρα και κατ’ επέκταση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαθέτοντας τα απαραίτητα κονδύλια για τις λειτουργικές δαπάνες, αλλά και  για τις απαραίτητες παρεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές, ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
Τόσο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, όσο και ο κ. Ζιάραγκας συμφώνησαν να υπάρχει αγαστή και στενή συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στην πόλη του Αμαρουσίου.       
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Συντονιστής του έργου της Διοίκησης, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης και ο συνεργάτης του κου Διευθυντή κ. Νίκος Κωσταράς.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου