Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινάει στις 10:00 π.μ. το απόλυτο Φεστιβάλ για όλες τις γάτες, ράτσας & ...ταράτσας!


Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, στη  HELEXPO MAROUSSI Επίπεδο Β, το διήμερο 6 & 7 Φεβρουαρίου&σήμερα & αύριο) και ώρες από 10:00 έως 20:00, με δωρεάν είσοδο θα διεξαχθεί το απόλυτο φεστιβάλ γάτας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: 


Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων γάτων
Αμφιθέατρο παρουσιάσεων: 2 ημέρες «ψαγμένων» ομιλιών

Παρουσιάσεις καθαρόαιμων φυλών Διαδραστικά σεμινάρια

To All About Cats είναι το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα διαδραστικό φεστιβάλ γάτας που αγκαλιάζει όλων των ειδών τις γάτες και τους ανθρώπους τους κάτω από την ίδια στέγη.

Για πληροφορίες πρόσβασης: profile.helexpo.gr           
Σε αυτό το φεστιβάλ στο οποίο θα συμμετάσχει & το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου (Σω.Φι.Α), θέση έχουν όλες οι γάτες και όλοι οι άνθρωποι που τους αρέσουν οι γάτες. 
Μέχρι σήμερα στη χώρα μας υπήρχαν εκδηλώσεις εξειδικευμένες είτε για καθαρόαιμες είτε για αδέσποτες γάτες, αφήνοντας τις οικόσιτες και τους γατόφιλους ξεχασμένους σε μια ρομαντική γωνιά. 
Το All About Cats ήρθε ώστε να αποδείξει ότι οι γάτες μας ενώνουν, ότι κάθε γάτα είναι εξίσου σημαντική είτε πρόκειται για γάτα σπιτιού, είτε καθαρόαιμη είτε πρώην αδέσποτη.
Τιμούμε τις γάτες, αγαπάμε τις γάτες, μαθαίνουμε για τις όλες τις γάτες.
To All About Cats είναι το πρώτο και μοναδικό μέχρι και σήμερα διαδραστικό φεστιβάλ γάτας, που αγκαλιάζει όλων των ειδών τις γάτες και τους ανθρώπους τους κάτω από μια στέγη. 
Με πρώτο βασικό συστατικό τον σεβασμό απέναντι σε όλες τις γάτες, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του κάθε γατόφιλου και δημιουργήσαμε ένα φεστιβάλ για να τιμήσουμε και να μοιραστούμε την απόλυτη εμπειρία του να ζεις, να φροντίζεις και να μοιράζεσαι τη ζωή σου με μια γάτα. Σε αυτό το φεστιβάλ η κάθε γάτα και ο κάθε άνθρωπος πίσω από την κάθε γάτα έχει τη δική του θέση, και όλοι μαζί συνθέτουμε ένα μωσαϊκό με πλήθος συναισθημάτων και εμπειριών.

Στο φεστιβάλ αυτό θα γνωρίσετε γάτες που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος, βοηθώντας παιδιά και άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να σώζουν γάτες από το δρόμο και να κάνουν τις γειτονιές μας να μοιάζουν με μικρά στολίδια, με φροντισμένες και στειρωμένες γατούλες, θα γνωρίσετε εκτροφείς που με υπευθυνότητα εκτρέφουν επιλεκτικά και συνεχίζουν να διαφυλάσουν το γενετικό υλικό των καθαρόαιμων, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε από τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους γατoανθρώπους μυστικά που θα κάνουν τη ζωή σας με την γάτα σας πιο ποιότικη και πιο πραγματική.
Με ψηλά το κεφάλι και την ουρά ελάτε να νιαουρίσουμε όλοι μαζί σε ένα φεστιβάλ που θα γίνει θεσμός!
ΠΗΓΗ:www.allaboutcats.gr & www.facebook.com/filozoikiAmarousiou/timeline?ref=page_internal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου