Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 15ου Δημοτικού Σχολείου επί της Κυπρίων Αγωνιστών έκοψε, παρουσία μελών, φίλων και εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Νέο Μαρούσι» 
Θερμές ευχές με τους παριστάμενους αντάλλαξαν η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης.
Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για το Νέο Έτος μετέφερε στους παριστάμενους η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με το Δήμο Αμαρουσίου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποίησαν ενημέρωση  για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην περιοχή Νέο Μαρούσι. 
Στη συζήτηση που διεξήχθη η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας απάντησε στα θέματα που σχετίζονται με την αρμοδιότητά της και αντίστοιχα ο Αντιδήμαρχος κ. Κόκκαλης επί θεμάτων τεχνικής φύσεως.
Την φετινή εκδήλωση διάνθισε μουσικά η  Χορωδία του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών  η ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου