Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Τιμητική διάκριση για το Corallia στο διεθνές συνέδριο Info-Com World 2015

Τιμητική διάκριση απέσπασε το Corallia στο 17ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-Com World, τη σημαντικότερη διοργάνωση στη Ν.Α. Ευρώπη σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες. 
Το συνέδριο διεξήχθη στις 24 Νοεμβρίου, με εκπροσώπους τεχνολογικών επιχειρήσεων, οργανισμών και άλλων φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης να δίνουν το παρών.
Το βραβείο «Δημιουργικής Καινοτομίας» παρέλαβε ο καθ. Βασίλειος Μακιός, General Director, για τη διαχρονικότητα, την αποτελεσματικότητα και την υψηλή διασπορά των δράσεων που υλοποιεί το Corallia, λειτουργώντας ως καταλύτης στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. 
Φέτος, με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του, το Corallia συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές του για την καλλιέργεια ευνοϊκών συνθηκών για την άνθιση της επιχειρηματικότητας, των επιστημών και της καινοτομίας στη χώρα, και την εδραίωση του brand "Innovation designed in Greece". 
Απώτερος στόχος, μέσω των clusters [gi-Cluster, mi-Cluster, si-Cluster] που αναπτύσσει και υποστηρίζει, είναι η τοποθέτηση της Ελλάδας στον χάρτη των χωρών που παράγουν υψηλή τεχνολογία, ικανής να ανταγωνιστεί άλλες ηγετικές χώρες σtους αντίστοιχους τεχνολογικούς κλάδους.
                                 Τι είναι το InfoCom World
Το InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες στη ΝΑ Ευρώπη, προσελκύοντας περισσότερους από 3.000 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει με επιτυχία για σχεδόν δύο δεκαετίες, την πορεία, αλλά και τη σύγκλιση στις αγορές Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών & Media.
Tα Info-Com Awards που απονέμονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του Συνεδρίου  επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς. Σκοπός των συγκεκριμένων βραβείων είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων, όλων εκείνων που με την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου