Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση της «Ενότητας» με τον Γ. Γ. του Δήμου Αμαρουσίου

Με το Γ. Γραμματέα του Δήμου κ. Γ. Διδασκάλου συναντήθηκε την  Τρίτη 25 Nοεμβρίου αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» αποτελούμενη από τον επικεφαλής Λ. Μαγιάκη και τις δημοτικές συμβούλους  Αικ. Ψάλτη και  Μ. Διακολιού.
Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα ο κ. Γενικός ενημέρωσε για το ρόλο, τα καθήκοντα  και τις προτεραιότητες του όσον αφορά στη διοίκηση του Δήμου.
Από την πλευρά της, η παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δημου Αμαρουσίου, έθεσε ορισμένα ζητήματα που τα θεωρει πρώτης προτεραιότητας για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου, όπως η βελτίωση των οικονομικών και η πρόσληψη του αναγκαίου επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με μόνιμη και σταθερή θέση εργασίας.
Εθίγησαν επίσης μεταξύ άλλων, το θέμα της ολοκλήρωσης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου και του τοπικού σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Συζητήθηκε ακόμη το πάγιο αίτημα της παράταξης για ουσιαστικοποίηση των εργασιών της Επιτροπής Διαβούλευσης και της σύνδεσης του ιστοχώρου του Δήμου με τους αντίστοιχους όλων των παρατάξεων.
Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές ότι αποτελεί κοινό στόχο η ανύψωση του κύρους της Τ.Α προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών που, μέσα στην οικονομική κρίση, προσβλέπουν στη στήριξη του  Δήμου.
                                                                Για το γραφείο τύπου
                                       «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι»
                                         Ζέτα Πολίτη * 699 3438665 * zpoliti@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου