Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:«Είμαστε σίγουροι ότι το ΟΧΙ θα νικήσει»

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε  η ιδρυτική ανοιχτή συνέλευση στήριξης της Λαϊκής Ενότητας με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών και τη δυναμική παρουσία της νεολαίας.
Η συνέλευση μέσα από τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις που διαμορφώθηκαν εκτίμησε ότι :
Ο ΣΥΡΙΖΑ αθέτησε τις δεσμεύσεις του για την εφαρμογή μιας φιλολαϊκής πολιτικής απογοητεύοντας τον Λαό μας και μεταλλάχθηκε σε μνημονιακή δύναμη ακολουθώντας τις πολιτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Τα μνημονιακά κόμματα την προεκλογική περίοδο ανταγωνίζονται για το «ποιός είναι πιο ικανός να εφαρμόσει και να διαχειριστεί τα βάρβαρα μέτρα», επιχειρούν να εδραιώσουν στη συνείδηση του λαού ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τα μνημόνια», αγνωόντας τις διαθέσεις του όπως αυτές εκφράστηκαν με το μεγαλειώδες 62% του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου του 2015.
Τα κύρια επιχειρήματα του νέου δικομματικού σκηνικού  «το νέο και το παλιό»,
το «όλοι μαζί να σώσουμε τον τόπο», η υποτιθέμενη υπευθυνότητα και προσγείωση στη ρεαλιστική πραγματικότητα, αποτελούν τεχνάσματα ώστε να αποκρυφθεί η πολιτική βαρβαρότητα που πρόκειται να πέσει στις πλάτες των πολιτών.
Η  Λαϊκή Ενότητα αποτελεί ένα πρόπλασμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων  που αντιστέκεται στη βαρβαρότητα των μνημονιακών πολιτικών και φιλοδοξεί να αποτελέσει το στήριγμα των αγώνων του Λαού μας.
                                                         ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ
Για την κατάργηση των μνημονίων και της λιτότητας.
Για την αποχώρηση από την ευρωζώνη, την ρήξη με τους μηχανισμούς της Ε.Ε. και την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.
Για την παραγωγική ανασυγκρότηση με την ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος με σοσιαλιστική προοπτική.
Για την εθνικοποίηση των τραπεζών με δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο.
Για την παύση πληρωμών του χρέους σε κατεύθυνση διαγραφής του.
Καλούμε  όλους τους συμπολίτες μας σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουν τη Λαϊκή Ενότητα, να την αναδείξουν σε ισχυρή δύναμη αντιπολίτευσης στη Βουλή, αντίστασης και αγώνα.
Να αντισταθούν στη βαρβαρότητα των νέων μέτρων με το να μην επιτρέψουν η ψήφος τους να χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών.
Να συμμετέχουν στους αγώνες που θα αναπτυχθούν, να πλαισιώνουν τα κοινωνικά κινήματα και τις πρωτοβουλίες αντίστασης και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
Σ’αυτή την κατεύθυνση η Λαϊκή Ενότητα θα πρωτοστατήσει για τη διεύρυνση του κοινωνικού και πολιτικού μετώπου, που θα έχει σα βάση την ίδια την κοινωνία και τα κινήματα, αμέσως μετά τις εκλογές.
                                                 Είμαστε σίγουροι ότι το ΟΧΙ θα νικήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου