Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κλοπές & βανδαλισμοί και στο κοινόχρηστο σύστημα ποδηλάτων!!!

Τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών για την αποτροπή των φαινομένων βανδαλισμών και κλοπών,  που παρατηρούνται επανειλημμένως στο σύστημα κοινόχρηστων  ποδηλάτων «Cyclopolis» που διαθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου, κυρίως στο σταθμό του ΗΣΑΠ, καθώς και στην πλατεία Ηρώων ζήτησε ο Δήμος Αμαρουσίου, ενώ έχουν  δρομολογηθεί ήδη οι διαδικασίες για την άσκηση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου.
Ειδικότερα στο σταθμό ποδηλάτων που λειτουργεί στην πλατεία ΗΣΑΠ,  μόνο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου εκλάπησαν 5 κοινόχρηστα ποδήλατα, ενώ έγιναν εκτεταμένες ζημίες και βανδαλισμοί στις κλειδαριές, στην οθόνη και στις κάμερες του σταθμού, αλλά και σε όλες τις ενημερωτικές σημάνσεις.    
Ο Δήμος Αμαρουσίου για μία ακόμη φορά  καταδικάζει κάθε μορφής βανδαλισμού, υπογραμμίζοντας ότι  έχουν κινηθεί  όλες οι νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν και να τιμωρηθούν  οι υπαίτιοι.
Δηλώνει δε αποφασισμένος να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος για τους εκατοντάδες εγγεγραμμένους χρήστες των κοινόχρηστων ποδηλάτων και να διαφυλάξει με κάθε νόμιμο μέσον το αγαθό της δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου