Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η Διοίκηση Πατούλη, δίνει λογαριασμό στους πολίτες κάθε μέρα!

Έλλειμμα για την πόλη μας να διαθέτει αξιωματική αντιπολίτευση που δεν αντέχει στο ξενύχτι και στον ουσιαστικό διάλογο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου και τα όσα αναφέρει σε αυτήν, σχετικά με το Δημόσιο Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το 2014, αναδεικνύει δύο ζητήματα:
Πρώτον, ότι για μια ακόμη φορά κρύφτηκαν πίσω από γραφειοκρατικού τύπου δικαιολογίες για να αποφύγουν το δημόσιο , δημοκρατικό διάλογο με τη Διοίκηση της πόλης , γύρω από τα πεπραγμένα της. Γι αυτούς είναι ευκολότερο να ασκούν αντιπολίτευση μέσα από ανακοινώσεις, παρά να αντιπαρατίθενται με τα στελέχη της Διοίκησης εντός του δημοτικού συμβουλίου. 
Είναι οπαδοί του μονόλογου, γι αυτό κι απέτυχε όλα τα προηγούμενα χρόνια η προσπάθειά τους να απαξιώσουν και να συκοφαντήσουν το έργο της Διοίκησης Πατούλη στα μάτια των συμπολιτών μας. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του 2014, αφού το έργο της Διοίκησης Πατούλη αξιολογήθηκε από τους συμπολίτες μας και κρίθηκε θετικά με τεράστια πλειοψηφία. 
Αν αμφισβητεί η παράταξη του κ. Μαγιάκη την κρίση της τοπικής μας κοινωνίας, ας κάνει υπομονή ως τις επόμενες εκλογές. Αλλά να μην κρύβεται πίσω από δικαιολογίες, για να αποφύγει τη δημόσια αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο.
Δεύτερον, επέλεξαν την απόδραση από τη συνεδρίαση για να κρύψουν την έλλειψη φυσικών αντοχών των στελεχών τους και την αδυναμία τους για μια ακόμη φορά να παρακολουθήσουν τις πολύωρες συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, ιδίως όταν συζητούνται σοβαρά θέματα όπως ο Δημόσιος Απολογισμός. 
Δυστυχώς για την αντιπολίτευση, οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων δεν έχουν ωράριο. Απαιτούν χρόνο και πολύωρη ενασχόληση. 
Γι αυτό και εύλογα αναρωτιόμαστε, αν τα στελέχη της αντιπολίτευσης δεν έχουν τη φυσική αντοχή να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, πως μπορούν να τους εμπιστευθούν οι πολίτες τη Διοίκηση της πόλης; 
Πως διεκδικούν ένα ρόλο που συνεπάγεται μεγαλύτερες ευθύνες κι επιπλέον απαιτεί ακόμη μεγαλύτερες φυσικές αντοχές και ώρες εργασίας; 
Αν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θα τα καταφέρουν με τη διαχείριση των τοπικών ζητημάτων;
 Η Διοίκηση Πατούλη δεν έχει κανένα πρόβλημα να επαναλάβει όποτε της ζητηθεί τη διαδικασία του Απολογισμού εντός του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά κι έξω από αυτό.
Το έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν, θα το κάνει ξανά εφόσον χρειαστεί.
 Άλλωστε η Διοίκηση Πατούλη δίνει λογαριασμό στους πολίτες για το έργο της κάθε μέρα, κι όχι μια φορά το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου