Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Αμαρυλλίδες» για ... την στήριξη του συλλόγου «Φροντίδα»

Μια όμορφη βραδιά στον κήπο του «Cash» στο Κεφαλάρι παρέθεσε ο σύλλογος «Αμαρυλλίδες» με στόχο την οικονομική στήριξη για το έργο που ολοκληρώνει ο σύλλογος «Φροντίδα» παιδιά με σύνδρομο Down.
Τα μέλη και φίλοι των «Αμαρυλλίδων» κατέκλυσαν τον υπέροχο χώρο του bar και απέδειξαν έμπρακτα πως «Μπορούμε περισσότερα από όσα νομίζουμε τελικά!».
Σκοπός της βραδιάς ήταν η στήριξη του συλλόγου «Φροντίδα» παιδιά με σύνδρομο Down για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων, την δημιουργία δηλαδή του φυτωρίου προς εκπαίδευση και την δημιουργία εργαστηρίου κατάρτισης στον τομέα της ζαχαροπλαστικής & αρτοσκευασμάτων.
Η βραδιά περιελάμβανε επίδειξη μόδας από την ακαδημία «Cristi models» με ρούχα από το κατάστημα «Flirt», νυφικά «Evita Sposa», οπτικά «Κridera», μαγιώ «Erka Mare» και χτενίσματα από τα «Beautyworld».
Χορηγοί της βραδιάς τα γυμναστήρια «Yava» και το «Pure Gold Collagen»
Στην ομιλία της η  Πρόεδρος του Δ.Σ. των «Αμαρυλλίδων» κ. Νίκη Παξιμαδάκη, εμφανώς συγκινημένη & χαρούμενη από την θερμή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των «Αμαρυλλίδων» αναφέρθηκε εκτενέστατα στο Κέντρο Διημέρευσης «Φροντίδα», για την λειτουργία του, τον απώτερο σκοπό του και τις δυνατότητες...
Δέος προκάλεσε στον κόσμο όταν ανέγνωσε ανάρτηση ενός γονέα : 
«Tα παιδιά μας είναι τα πιο γλυκά του κόσμου, γιατί δεν θα έχουν ποτέ το μικρόβιο της κακίας μέσα τους».
Το κέντρο διημέρευσης θα προσφέρει συμπαράσταση, ενημέρωση, πρόληψη, ψυχαγωγία και αποκατάσταση με υπηρεσίες ειδικής αγωγής και θεραπευτικών προγραμμάτων.
Θα υπάρχει δυνατότητα ετήσιας αξιολόγησης και γραπτής εκτίμησης προόδου των στόχων της εξέλιξης των φιλοξενούμενων παιδιών και νέων.
Τέλος, όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του ιδρύματος «Φροντίδα» όλο αυτό το έργο στηρίζεται από εθελοντές και συλλόγους όπως ο σύλλογος γυναικών «Αμαρυλλίδες» τους οποίους ευχαριστησε ιδιαιτέρως.
                                               ΠΗΓΗ: Atticanews  & www.vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου