Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Επενδύει στο «διχασμό» του ΣΕΔΑΜ, η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»...

Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο προεδρείο του Σωματείου!!!
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» από το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο θέσαμε ότι το προεδρείο του Σωματείου μας θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό αναλογικό και το κάθε ψηφοδέλτιο να πάρει θέση στο προεδρείο με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα.  
Δηλαδή η παράταξη της ΔΑΣ ως πρώτη δύναμη να πάρει τη θέση του προέδρου, το Ενιαίο ως δεύτερη δύναμη τη θέση του Γραμματέα και η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ως τρίτη δύναμη να πάρει τη θέση του Αντιπροέδρου.
Οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ», Νίκος Καλλιμάνης αλλά και ο Νίκος Δεπάστας αρνήθηκαν να συμμετέχουν στο προεδρείο προκειμένου να εξυπηρετήσουν παραταξιακά συμφέροντα, δηλαδή για να κάνουν εκ’ του ασφαλούς «αντιπολίτευση» όπως δηλώνουν σε διάφορους κύκλους.

Κάναμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι αναλαμβάνουν τεράστιες ευθύνες για αυτήν τους την στάση & θα επανέλθουμε σε νέα συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου, λπίζοντας ότι θα αναλογιστούν τις ευθύνες τους και δεν θα βάλουν εμπόδια στη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της συγκεκριμένης παράταξης. 
Αποδεικνύεται και στη πράξη ποιοι είναι αυτοί που νοιάζονται για την ενότητα των εργαζομένων και ποιοι όχι. 

                                                 ΔΑΣ ΟΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου