Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Φορείς, Συλλογοι, Επιχειρήσεις & ιδιώτες στηρίζουν σταθερά το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Θερμές ευχαριστίες προς τους ιδιώτες, φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις της πόλης που σταθερά στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, και που για ακόμη μια χρονιά τις γιορτινές αυτές ημέρες συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέατα και πασχαλινά εδέσματα και δώρα για τους ωφελούμενους της κοινωνικής υπηρεσίας ώστε το πασχαλινό τραπέζι να στρωθεί σε κάθε σπιτικό, έδωσε μαζί με τις ευχές του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Και φέτος, δεν έλειψε και η παροχή οικονομικής ενίσχυσης από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου σε νοικοκυριά της πόλης που αδυνατούν να καλύψουν λειτουργικά έξοδα πρώτης προτεραιότητας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχήθηκε Καλή Ανάσταση σε όλους και μαζί έδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες:

στην πρόεδρο Δήμητρα Τσουκλείδου & στα μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, για τη συγκέντρωση πασχαλινών εδεσμάτων και δώρων στην Πασχαλινή Ημέρα Προσφοράς και Αλληλεγγύης που και φέτος διοργάνωσε

στο Δημαρχείο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Γωνιάς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου τις ημέρες του Πάσχα.

Στην ιδιώτη Μαρία Πατμανίδη, θα τη συστηματική υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου με σημαντικό ποσό μηνιαίως.
Τον πρόεδρο του Εκδρομικού & Περιηγητικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάικ Ουίλς & τα μέλη του συλλόγου για τη σημαντική προσφορά τους σε τρόφιμα και κρέατα προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τρόφιμα μακράς διαρκείας, πασχαλινά εδέσματα και γλυκά, καθώς και λευκά είδη, ρούχα, παιχνίδια και λαμπάδες για τα παιδιά προσέφεραν, επίσης, ο Καλλιτεχνικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος «Η Έκφραση», ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωοδόχου Πηγής, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Μαρίνα», ο Σύλλογος «Τα Ανάβρυτα», ο Κοινωνικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βορείων Προαστίων, η Εθελοντική Κίνηση Αμαρουσίου, το Τοπικό Σύστημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ο Σύλλογος «Πνοή», ο Σύλλογος «Νέο Μαρούσι», η Λέσχη Lions, τα δημόσια σχολεία της πόλης, τα ιδιωτικά σχολεία Ιόνειος Σχολή και Ελληνική Παιδεία, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, καθώς, επίσης, οι επιχειρήσεις Carrefour Μαρινόπουλος, Αρτοποιείο Μακρής, Herbal Life, Σωτήριος Κωφός & ΣΙΑ, Ζαχαροπλαστείο Πανόραμα.
Επίσης, θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο κ. Πατούλης, και προς τους συλλόγους, τη σχολική κοινότητα, αλλά και τις επιχειρήσεις της πόλης για την ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου να στηρίξει οικονομικά οικογένειες της πόλης που έχουν ανάγκη.
Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου προσέφερε έκτακτη οικονομική βοήθεια σε οικογένειες, οι οποίες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας και αντιμετώπιζαν τις ημέρες του Πάσχα άμεσα τον κίνδυνο διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος του νοικοκυριού τους.
Τα πασχαλινά δέματα αγάπης προσέφερε στους ωφελούμενους η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα.
Γίνε και εσύ συμμέτοχος
Ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπόρος σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής στηρίζει με ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την κρίση. Στο πλαίσιο των πολιτικών αυτών, καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, ενόψει και των ημερών του Πάσχα, να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509) που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου