Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σκυταλοδρομίες στο Μαρούσι στις 26 Απριλίου

Τον 2ο αγώνα δρόμου σκυταλοδρομιών για τη φετινή χρονιά, διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELLEXPO και τον Αθλητικό Σύλλογο «Ερμής 1877».
Ο αγώνας του Βίκος Relays θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχο τη προβολή όχι μόνο της άθλησης και της ευεξίας, αλλά και της ανθρώπινης αλληλεγγύης. Τα έσοδα από το «Marousi Vikos Relays» θα διατεθούν στο «Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου» & στο «Σικιαρίδειο Ίδρυμα».
Στον αγώνα θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).
Στη Καλαμάτα που πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη σκυταλοδρομία παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, η οποία ανέφερε:
«Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ομάδα δρομέων που έχει συστήσει από τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του συνεχίζουν την προσπάθεια της στήριξης των κοινωνικών σκοπών του Bίκος Relays.Έτσι μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στην Καλαμάτα, συμμετέχουμε αυτή τη φορά στην επόμενη φάση της σκυταλοδρομίας των αγώνων δρόμου των Βίκος Relays που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στο Μαρούσι μεταδίδοντας τα μηνύματα του ευ ζειν και τις αξίες αθλητισμού και κυρίως προάγοντας τον κοινωνικό σκοπό της υποστήριξης του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους δύο αυτούς οργανισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους, καλό αγώνα, πάντα με καλή διάθεση, θετική σκέψη και χαρά».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Οι αγώνες σκυταλοδρομίας στους δρόμους της πόλης μας δεν είναι ένας τυπικός αγώνας δρόμου. 
Ο αγώνας περιλαμβάνει έξι αγωνίσματα, χωρισμένα βάσει των ηλικιών. Για τα νήπια υπάρχουν τα 4?50μ., για μαθητές δημοτικού τα 4?100μ. και 4?200μ., για μαθητές γυμνασίων και λυκείων τα 4?1.000μ. και για όλους τους υπόλοιπους οι κλασικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 4?2.500μ. και 2?5.000μ.
Οι συμμετοχές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των Βίκος Relays (www.relays.gr). Προσεχώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το πρόγραμμα των αγωνισμάτων και για τις εγγραφές.
ΠΗΓΗ:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου