Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εδάρη «ανηλεώς» για να μάθει ... να μιλάει κατά των Γερμανών!

Aπροστάτευτη η βασική μάρτυρας στη υπόθεση της Siemens!!!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η τέως γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου και βασική μάρτυρας στη «υπόθεση της Siemens» ενώ αξίζει να σημειωθεί ως η κ. Κατερίνα Τσακάλου είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Ωστόσο οι αστυνομικοί που την προστατεύουν δεν παραμένουν στο σπίτι και κατά τη διάρκεια της νύχτας αποχωρούν, κάτι που φαίνεται πως γνώριζε και ο άγνωστος στην κ.Τσακάλου, άνδρας από τον οποίο δέχθηκε επίθεση.
Το θύμα, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων, δηλώνοντας ότι το βράδυ της Τετάρτης στις 8.30 και την ώρα που κατέβηκε για να πετάξει τα σκουπίδια δέχθηκε επίθεση και υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από έναν άγνωστο άντρα.

Σημειώνεται πως στις 9 Μαρτίου εκδόθηκε το βούλευματου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που παραπέμπει σε δίκη για το σκάνδαλο της Siemens 64 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο κ. Χριστοφοράκος αλλά και πρώην στελέχη του γερμανικού κολοσσού με μεγάλη πολιτική δύναμη.
Υπενθυμίζουμε επίσης πως η πρώην γραμματέας της Siemens είναι γνωστή για το ημερολόγιο με καταγεγραμμένες συναντήσεις και τηλεφωνικές επαφές του Μ. Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα.


Στη Γερμανία «αυτοκτονούν» πρώην υψηλόβαθμα στελέχη 
& στην Ελλάδα δέρνονται «ανηλεώς»...
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, 
ο απόγονος των Δωσιλόγων 
που απολαμβάνει την ΥΠΕΡπροστασία απο ΜΕΡΚΕΛ - ΣΟΪμπλε!!!
ΠΗΓΗ:www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου