Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Συλλόγου Αθμονέων


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από φίλους και μέλη του Συλλόγου των Αθμονέων, ο ιστορικότερος  Σύλλογος της πόλη έκοψε με την ευλογία του π. Χρήστου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου κας Ρούλα Μπογδάνου - Καλύβα και του Δ.Σ. τίμησε με την παρουσία την εκδήλωση και αντάλλαξε  με όλους  τους παριστάμενους εγκάρδιες ευχές για το Νέο Έτος.
Στο σύντομο χαιρετισμό μου ο κος Πατούλης συνεχάρη το Σύλλογο για την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά του στην πόλη του Αμαρουσίου, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην προσπάθεια των μελών του  και το 2015, με τη διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι αρωγός στο έργο τους, ώστε όλοι μαζί να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει άοκνα το  κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο που έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλο το Μαρούσι, προς όφελος της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής  των κατοίκων.
Στην εκδήλωση που διάνθισε με επίκαιρα τραγούδια η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου, παρέστησαν  επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, Ευθύμιος Τσίγκας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Γεώργιος Ιατρίδης, Κατερίνα Ιωάννου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Φραγκάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη και εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας ο Ελευθέριος Μαγιάκης, η Κατερίνα Ψάλτη και η Μαίρη Διακολιού. Συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Σπύρος Κουτσούκος – Αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μήλα- Στεφοπούλου - Γενική Γραμματέας,Νίκος Μπόγδανος –Ταμίας, Έφη Μανιάτη- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Κώστας Λημνιώτης – Έφορος και Στέλιος Ιατρίδης – Κοσμήτωρας, καθώς και πλήθος Συλλόγων και Φορέων της πόλης.                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου