Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Παρέδωσε στους κατοίκους το νέο χώρο του Κ.Α.Π.Η στο Πολύδροσο, ο Γ. Πατούλης

Έναν χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) στη γειτονιά του Πολυδρόσου παρέδωσε στους κατοίκους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Ο νέος μεγαλύτερος χώρος όπου μεταφέρθηκαν οι εγκαταστάσεις του Κ.Α.Π.Η έχει τη δυναμική να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες εκγύμνασης, δημιουργικής απασχόλησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και υπηρεσίες Υγείας για την καλύτερη φροντίδα και ψυχαγωγία των μελών του κέντρου.
«Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και πρόσφορο μέσο ώστε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας της Τρίτης ηλικίας την άνεση, την αγάπη και την υποστήριξη που αξίζουν και χρειάζονται» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της συζήτησης με τα μέλη του Κ.Α.Π.Η στην εκδήλωση των εγκαινίων.
Με την ευκαιρία, ο κ. Πατούλης, έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κ.Α.Π.Η και αντάλλαξε ευχές με τους παρισταμένους.
Παρόντες ήταν, επίσης, η νέα πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Καλατζάκη Λέκκα, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Κάββαλος, και Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου