Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ενίσχυσαν τα «Παιδικά Χωριά S.O.S»

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών S.O.S» διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το ΠΕ.Α.Π (Περιβάλλον - Αθλητισμός Πολιτισμός) Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.
Η δράση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου  και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, είχε ως στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας των δομών των παιδικών χωριών που φείδονται χρηματικών πόρων λόγω της οικονομικής κρίσης.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην προσπάθεια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε:
«Σε όλες τις δομές της χώρας μας που βοηθούν τα εγκαταλελειμμένα παιδιά όπως τα παιδικά χωριά S.O.S, θα πρέπει να είμαστε αρωγοί έμπρακτα για να καλύψουμε τα κενά της κρατικής κοινωνικής μέριμνας, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά με μια ζέστη αγκαλιά και ανιδιοτελή φροντίδα».
Την προσπάθεια στήριξε σε συνεργασία το ΠΕ.Α.Π (Περιβάλλον - Αθλητισμός Πολιτισμός) Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό του Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη. Με την ευκαιρία της παρουσίας της ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τα χωριά S.O.S για την υποστήριξη των 230 παιδιών αλλά και των συνολικά 1.500 οικογενειών τους πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου