Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Υπέροχη η «Βραδιά Τσικουδιάς» της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου

Στη «Γιορτή Τσικουδιάς», το κρητικό γλέντι με παραδοσιακή μουσική και χορό που πραγματοποίησε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου στη», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Στο μήνυμά του προς τους συνδαιτυμόνες του στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχήθηκε να δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες για βραδιές αντάμωσης και διασκέδασης, συνεχάρη την Ένωση Κρητών για την πρωτοβουλία και δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Κρήτες και στην Κρήτη.
Από μέρους του ΔΣ της Ένωσης, ο πρόεδρός της Κ. Σηφάκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του και τον συνεχάρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε).


Ο Γρηγόρης Αλυσσανδράκης με τους μουσικούς Νίκο Καραβυράκη, Γιώργο Αλεβίζο, Βαγγέλη Τζαγκαράκη και Γιώργο Λάμπρο διασκέδασαν τους παριστάμενους, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης.
Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Κάββαλος, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Βασίλης Ρώτας, Λευτέρης Μαγιάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Κώστας Σηφάκης, μέλη του ΔΣ της Ένωσης και μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου