Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Μακελειό» Κλαπάκη - Πατούλη για τα γραφεία της «Siemens» στο «Blue Land»!!!

makeleio128
Διαφθορά και διαπλοκή υπό την σκέπη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου  Πατούλη, στην περιοχή όπου στεγάζονται σήμερα τα γραφεία της Siemens,  κατήγγειλε στο ιστολόγιο του Στέφανου Χίου «makeleio.gr», ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Για ένα νέο Μαρούσι», Δορύλαος Κλαπάκης!!! 
Ο κ. Κλαπάκης ισχυρίστηκε ότι «το κτίριο της Γιάννας Αγγελοπούλου όπου σήμερα στεγάζει τα γραφεία της Siemens (Blue Land),  όχι απλά κρίθηκε(& μάλιστα πρόσφατα), «παράνομο» από το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά με περισσό θράσος και χωρίς κανέναν σεβασμό προς τους πολίτες & το περιβάλλον,  προέβησαν και σε μπάζωμα του εξωτερικού χώρου όπου βρίσκεται ένα ρέμα, προκειμένου αυτό να γίνει παρκινγκ για τους πελάτες και τους εργαζόμενους του Blue Land»...
Κατα τα λεγόμενα Κλαπάκη στο «makeleio.gr», 

makeleio126η απόφαση του ΣτΕ αναφέρει ότι «το κτίριο της Αγγελοπούλου στο οποίο στεγάζονται αυτή τη στιγμή τα γραφεία της SIEMENS, δεν ακολούθησε τους νόμιμους όρους και συνεπώς η άδειά του είναι αντισυνταγματική και παράνομη».
Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έχει «επιτρέψει» ο χώρος γύρο από το παράνομο παρκινγκ να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Δορύλαος  Κλαπάκης : 
«Ο δήμαρχος δεν ασχολείται με τίποτα από όλα αυτά και ενώ είναι ενημερωμένος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση.  Είναι άσχετος!   Αντί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του Δήμου για να απομακρύνει τα μπαζώματα και τα παράνομα που υπάρχουν, αυτός χρησιμοποιεί τα χρήματα για να κάνει πανηγύρια και δημόσιες σχέσεις».
makeleio129



Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το «Μακελειό», φαίνεται ο  χώρος που έχει μετατραπεί σε παρκινγκ αυτοκινήτων
makeleio124
Θα μπορούσε να γίνει στην θέση του ένα πάρκο, το οποίο θα απολάμβαναν οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, υπογραμμισε ο  επικεφαλής του Συνδυασμού «Για ένα νέο Μαρούσι»
Αντί αυτού όμως, είπε, η οικογένεια Αγγελοπούλου, εκμεταλλεύεται το κτίριο προς όφελός της και μάλιστα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Η ειρωνεία της υπόθεσης βέβαια είναι ότι όταν ανακοινώθηκε η μετακόμιση των γραφείων της Siemens από την οδό Αρτέμιδος στο Μαρούσι, στο κτίριο της Γιάννας Αγγελοπούλου «Blue Land» στο οποίο στεγαζόταν η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και ο ραδιοφωνικός σταθμός City, συμπεριλάμβαναν μεταξύ των πλεονεκτημάτων του κτιρίου και αυτό της «πράσινης ανάπτυξης»!

«Κατεστραμμένες γειτονιές, οδοφράγματα , περιβαλλοντικές καταστροφές, κλειστά μαγαζιά και εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμοι μικροεπαγγελματίες και υπάλληλοι άνεργοι στο δρόμο με μοναδικό στόχο να κερδίζουν Μεγαλοοικογένειες & Μεγαλοεπιχειρηματίες εισπράττοντας τεράστια ενοίκια νοικιάζοντας παράνομους χώρους» αναφέρει μεταξύ άλλος ο κ. Κλαπάκης.
 Και ο υπέρλαμπρος δήμαρχος Αμαρουσίου τι κάνει για όλα αυτά; Σιωπά;

makeleio131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου