Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:Ψευδείς οι καταγγελίες του Δ. Κλαπάκη

Με αφορμή το περιεχόμενο ανάρτησης της ιστοσελίδας «makeleio.gr», στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, στην οποία φιλοξενήθηκαν συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Δ. Κλαπάκη, σχετικά με «παράνομο κτίριο» στα όρια του Δήμου Αμαρουσίου, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Πρώτον, το περιγραφόμενο στη σχετική ανάρτηση κτίριο, το οποίο είναι γνωστό ως «Blue Land» , έχει ανεγερθεί στο Ο.Τ. 04 κι έχει πρόσοψη στην οδό Αγησιλάου. 
Ο Δήμος Αμαρουσίου δεν έχει εκδώσει ποτέ άδεια για την ανέγερση του συγκεκριμένου ακινήτου , γιατί η ανέγερση του έγινε σε εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου που συνοδεύει το Νόμο 3207/2003. Την οικοδομική άδεια την έχει εκδώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ ( νυν ΥΠΕΚΑ). 
Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ουδέποτε είχε συμμετοχή στην έκδοση της άδειας αλλά και στην τήρηση των όρων της, κατά την ανέγερση του κτιρίου, όπως ψευδώς υποστηρίζει ο κ. Κλαπάκης.
Δεύτερον, παρά τους ισχυρισμούς του Δ. Κλαπάκη περί δήθεν απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας που έκρινε παράνομο το εν λόγω κτίριο, στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου δεν εκκρεμούν ενέργειες κατ’ εκτέλεση απόφασης του ΣτΕ ή άλλου Δικαστηρίου, όσον αφορά το σύννομο η μη της ανέγερσης του παραπάνω κτιρίου.

Τρίτον, διερευνώντας την καταγγελία περί μπαζώματος του εξωτερικού χώρου του κτιρίου, οι υπηρεσίες Δόμησης του Δήμου Αμαρουσίου προχώρησαν σε αυτοψία , όπου διαπιστώθηκε ότι εκτός της περιτοίχισης του ακινήτου υπάρχει χώρος αδιαμόρφωτος , μεταξύ του τοίχου και του ρέματος, για τον οποίο από τα στοιχεία που διαθέτει η Υπηρεσία μας δεν προκύπτει να έχει συντελεσθεί μπάζωμα τουλάχιστον τα τελευταία 7 χρόνια.

Με βάση τα παραπάνω, αποδεικνύεται ότι η άκριτη υιοθέτηση των ψευδών και αστήρικτων ισχυρισμών του Δ. Κλαπάκη από πλευράς της ιστοσελίδας σας, δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου Γ. Πατούλη προσωπικά.
Δεν τηρήσατε τη δημοσιογραφική δεοντολογία ώστε να έχετε και την επίσημη άποψη του Δήμου πριν το αναρτήσετε, με αποτέλεσμα το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης να είναι ψευδέστατο και βάναυσα συκοφαντικό. Αλλά το κυριότερο, να μην αποτυπώνει την ξεκάθαρη βούληση της Διοίκησης Πατούλη, που επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε κάθε μορφής παρανομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου