Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ακριβοπληρωμένο στέλεχος της «Διοίκησης Τζανίκου», ο γυρολόγος & επανερχόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ Α. Νεφελούδης!!!

«Η ΑΥΓΗ» φραστικών τραμπουκισμών από τριτοκλασάτα στελέχη κατά του Πατούλη ...
Γνωρίζουμε ότι έχει τρομάξει τους αντιπάλους μας η δυναμική του ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», αλλά και η ευρεία στήριξη που έχει από εκατοντάδες Δημάρχους και στελέχη του θεσμού που υπηρετούμε.
Το γεγονός ότι προσπαθούν να μετακινήσουν πέραν της 15ης Οκτωβρίου την ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε, παρά το γεγονός ότι αυτή η ημερομηνία προβλέπεται από το Π.Δ. 75/2011, το αποδεικνύει.
Δυστυχώς όμως, δεν αρκούνται μόνον στην προσπάθεια να μεταθέσουν την ημερομηνία των εκλογών. 
Καταφεύγουν και στη δημοσίευση συκοφαντικών και υβριστικών άρθρων σε κομματικές εφημερίδες, που υπογράφονται από τριτοκλασάτα στελέχη τους με στόχο να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία εναλλακτικής πολιτικής πρότασης που θα βγάλει την Αυτοδιοίκηση από τα σημερινά της προβλήματα.

Το υβριστικό άρθρο του μέχρι πριν λίγες μέρες υπεύθυνου αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ και προσφάτως προσχωρήσαντα στο ΣΥΡΙΖΑ Α. Νεφελούδη, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, το οποίο χαρακτηρίζει την πολιτική μας πρόταση ως «νεοφιλελεύθερους τραμπουκισμούς» και τον επικεφαλής του Κινήματος και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη «ως τον χειρότερο Δήμαρχο που πέρασε μεταπολιτευτικά από την ελληνική αυτοδιοίκηση» , δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο από μας.
Πως νομιμοποιείται ο κ. Νεφελούδης, που όποτε εκτέθηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος απέτυχε να εκλεγεί, να χαρακτηρίζει αποτυχημένο έναν Δήμαρχο σαν τον Γ. Πατούλη, που έχει πετύχει να εκλεγεί επί τρεις συνεχόμενες θητείες και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό στις εκλογές του Μαΐου 58%;
Πως νομιμοποιείται ο κ. Νεφελούδης, να καταφέρεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους Δημάρχους που στηρίζουν την υποψηφιότητα Πατούλη και το Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση;
Δέχονται στον ΣΥΡΙΖΑ να τους εκφράζουν οι ακραίες αυτές απόψεις που εκφέρονται από έναν άνθρωπο που δεν έχει εκλεγεί ποτέ ούτε ως δημοτικός σύμβουλος και μέχρι χθες, ανήκε σε άλλο κόμμα; Ή μήπως δίνει με την αρθρογραφία του αυτή, εξετάσεις νομιμοφροσύνης στο νέο του κόμμα;
Γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι απόψεις του ανθρώπου που φιλοξενούν στην εφημερίδα ΑΥΓΗ είναι απόψεις ενός νεόκοπου στελέχους τους, που αποτελούσε κατά το παρελθόν ακριβοπληρωμένο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου στον Δήμο Αμαρουσίου (η πρόσληψη του οποίου δεν έγινε φυσικά με διαδικασίες ΑΣΕΠ), της Διοίκησης δηλαδή εκείνης που δημιούργησε τα χρέη των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που κλήθηκε να διαχειριστεί από το 2007 και μετά ο σημερινός Δήμαρχος Γ. Πατούλης;

Γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Νεφελούδης, είναι τόσο εμπαθής απέναντι στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο τελευταίος τον απομάκρυνε από τον Δήμο όταν αρνήθηκε να αποδεχθεί μείωση του πολύ υψηλού μισθού του κατά τη μεταφορά από το Νομικό Πρόσωπο όπου εργάζονταν στον Δήμο; Μήπως η απόλυση Νεφελούδη είναι η αιτία για την άποψη του πως ο Γ. Πατούλης, είναι «ο χειρότερος Δήμαρχος»;
Γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Νεφελούδης, που κατά τα άλλα μιλά για νεοφιλελεύθερους τραμπουκισμούς, εργάζεται σήμερα στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού ως Διευθυντής της Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου, θέση στην οποία τον τοποθέτησε ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Δημάρχων που στηρίζουν το Κίνημα Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση; Στην κριτική του περί «νεοφιλελεύθερων τραμπουκισμών» περιλαμβάνει και τον σημερινό του εργοδότη;
Ας αναζητήσει, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ κάποιο άλλο στέλεχος του για να αντιπαρατεθούμε μαζί του με επιχειρήματα, με θέσεις και απόψεις, κι όχι με τριτοκλασάτα, εκ μεταγραφής στελέχη, που απλά συκοφαντούν.
================================================================
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Α. ΝΕΦΕΛΟΥΔΗ 
στο ιστολόγιο http://www.filadelfia-xalkidona.gr
Γεννήθηκα το 1954 στην Αθήνα, γονείς μου ο Παύλος και η Νίκη Νεφελούδη.
Είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια Ελευθερία (Λότη) Μουρίκη η οποία έχει μία κόρη.

Έζησα για 38 ολόκληρα χρόνια στη Νέα Σμύρνη. Από το 2001 είμαι κάτοικος Βριλησσίων και μετά Νέας Πεντέλης.
ΣΠΟΥΔΕΣ
Είμαι απόφοιτος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες. Επίσης έχω κάνει σπουδές στη Περιφερειακή και Αστική Ανάπτυξη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Εργάζομαι στη Δημοτική Επιχείρηση Φιλοθέης –Ψυχικού. Είμαι συνεργάτης του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης . Από το 2008 έως το 2011 εργάστηκα ως καθηγητής «Οργάνωσης και Διοίκησης» στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης. Ήμουν συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και μέλος σημαντικών Ευρωπαϊκών δικτύων πόλεων και περιφερειών, με σημαντικότερο από όλα το διαδημοτικό δίκτυο «πόλεων ποιότητας». Έχω συνεργαστεί με δεκάδες Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις, στο τομέα του Τοπικού Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και της χρηματοδότησής του, με σημαντικούς σταθμούς στην επιστημονική και επαγγελματική μου καριέρα το Λαύριο και το Μαρούσι. Από το 1987 μέχρι το 1995 εργάστηκα ως διευθυντικό στέλεχος στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
1972: Εντάχθηκα στο ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ και στη Κομμουνιστική Οργάνωση Σπουδαστών (ΚΟΣ) του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
1973: Μέλος της Φοιτητικής Επιτροπής Αγώνα (ΦΕΑ) της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με ενεργητική συμμετοχή στο ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου (πρόεδρος των συνελεύσεων της ΑΣΟΕΕ και αναπληρωτής εκπρόσωπος της σχολής στη Συντονιστική Επιτροπή). Μετά το Πολυτεχνείο και για τη συνολική μου δράση, σε ηλικία 19 χρονών, εξορίστηκα στη Γυάρο, όπου έμεινα μέχρι τη μεταπολίτευση.
1976 - 1977: Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της ΑΣΟΕΕ και μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ.
1978 - 1982: Μέλος του ΚΣ του ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
1982 - 1986: Μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Από το 1986 ασχολούμαι ενεργητικότατα (επαγγελματικά, επιστημονικά και πολιτικά) με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Διατέλεσα επί 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος της Νέας Σμύρνης, ενώ το 1994 και το 2010 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος.. 
Από το 1987 έως το 1995 εργάστηκα ως διευθυντικό στέλεχος στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης(ΕΕΤΑΑ)
. Το 2010 αποχώρησα μαζί με άλλα στελέχη και τον Φώτη Κουβέλη από τον ΣΥΝ και συμμετείχα στην ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, με ευθύνη για τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου