Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Το Μεσολόγγι περιμένει πολλά από εσάς», κ. Γ. Πατούλη!!!

Aυτοδιοικητικό & Εφοπλιστικό άρωμα στην Ιερά Πόλη!   
Δυο σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και καταξιωμένων στους επαγγελματικούς τους τομείς υποδέχτηκε χθες ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος στο κεντρικό δημαρχείο της πόλης, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής.
Πρόκειται για τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη και τον επί 16 χρόνια δήμαρχο Οινουσών, εφοπλιστή Ευάγγελο Αγγελάκο,  ο οποίος έφτασε στην Ιερά πόλη με υπερπολυτελή θαλαμηγό & συνεπιβάτες την σύζυγό του, δύο κυρίες της εφοπλιστικής οικογένειας Λαιμού και άλλους φίλους τους που θέλησαν να διασχίσουν τα γαλήνια νερά του Ιονίου.
Τόσο ο κ. Πατούλης όσο και ο κ. Αγγελάκος εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και τη συγκίνησή τους για τα εκθέματα στην πινακοθήκη του δήμου Μεσολογγίου, τονίζοντας ότι ήρθαν «ως προσκυνητές στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου». Παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις με τον δήμαρχο Μεσολογγίου για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταφέροντάς τις εμπειρίες τους.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεσολογγίου τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την παρουσία τους στην πόλη, τονίζοντας ότι η πόλη του Μεσολογγίου δεν επιζητά τίποτε παραπάνω εκτός από τον σεβασμό της Πολιτείας, ως Ιερής Πόλης και ως Πρωτεύουσας στον μεγαλύτερο νομό της χώρας.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος θα προσφέρει «στήριξη στον δήμαρχο Αμαρουσίου στην προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)».
Σύμφωνα με τον κ. Καραπάνο, ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου τάσσεται στο πλευρό του Γ. Πατούλη, επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση που θα διεκδικήσει την ΚΕΔΕ.
«Το Μεσολόγγι περιμένει πολλά από εσάς»,  διεμήνυσε στον Δήμαρχό μας, ο κ. Καραπάνος, ενώ στη συνέχεια εστίασε σε θέματα σχέσεων Κράτους - Αυτοδιοίκησης, αλλά και στον τομέα υγείας και στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ειδικότερα. 
Μάλιστα του ζήτησε να προωθήσει την λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας και στο δήμο Μεσολογγίου, έναν επιτυχημένο θεσμό που εφαρμόζεται σε δήμους της Αττικής με πρωτοβουλία του κ. Πατούλη.
Ο κ. Καραπάνος δήλωσε στη συνέχεια: «Είχα την τιμή να υποδεχθώ ως δήμαρχος στο Μεσολόγγι δυο σπουδαίες προσωπικότητες με αξιοζήλευτη κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
Ταυτόχρονα, η παρουσία και η γνωριμία μου με έναν διαχρονικό φίλο της πόλης του Μεσολογγίου, τον ευπατρίδη Ευάγγελο Αγγελάκο σηματοδοτεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Μεσολόγγι συγκινεί.
Οι εμπειρίες που μου μετέφεραν είμαι βέβαιος ότι θα μου είναι πολύ χρήσιμες» σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, σε δήλωσή του.
Νωρίτερα οι κ.κ. Πατούλης και Αγγελάκος επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος».

ΠΗΓΗ:www.29dytika.gr & www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου