Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Την εκκένωση του ορόφου που στεγάζεται η «Χρυσή Αυγή», ζητά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου!!!

Αντιφασιστική συγκέντρωση & συναυλία στον σταθμό ΗΣΑΠ, διοργανώνει την  Παρασκευή, η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων & Φορέων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων
Μπορεί η δημοτική αρχή του Δήμου Αμαρουσίου να αρνείται να πάρει θέση για το θέμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, που στους τρεις μήνες παρουσίας της στην περιοχή έχει προκαλέσει επανειλημμένα εντάσεις, όμως τους ΧρυσΑυγίτες φαίνεται να μην τους σηκώνουν ούτε η γειτονιά αλλά ούτε και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, που τους καλεί να το εκκενώσουν άμεσα.
Με εξώδικη δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επί της λ. Κηφισίας 141 και Μαραθονοδρόμου καλεί τη Χρυσή Αυγή να αποχωρήσει από τον χώρο στον οποίο φέρεται να έχει εγκατασταθεί αυθαίρετα χωρίς την υπογραφή μισθωτήριου συμβολαίου. 

Το εξώδικο έχει αποσταλεί από τις 8 Αυγούστου χωρίς να υπάρξει απάντηση, ενώ στις 21 Οκτωβρίου εκδικάζονται ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο ιδιοκτήτης για την εκκένωση του ορόφου.
Οπως καταγγέλλεται στην «Εφ.Συν.», 
οι ΧρυσΑυγίτες εγκαταστάθηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας τον περασμένο Ιούλιο, αφού διαπραγματεύτηκαν με τον γιο του ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως δεν ήταν εξουσιοδοτημένος για να ενοικιάσει το ακίνητο. 
Η μετακόμιση έγινε με συνθήκες μυστικότητας, ενώ ακόμα και η εκδήλωση των εγκαινίων στις 11 Ιουλίου ανακοινώθηκε ελάχιστες ώρες νωρίτερα για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. 
Τα ανακλαστικά των αντιφασιστών ήταν άμεσα, με αυθόρμητη συγκέντρωση το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μαζικότατη αντιφασιστική διαδήλωση στις 24 Ιουλίου. 
Στις 23 Ιουλίου χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με προπηλακισμούς σε κάτοικο που μοίραζε αντιφασιστικό υλικό, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο δεύτερος γιος του ιδιοκτήτη του ακινήτου.


 Την 1η Αυγούστου, μηχανοκίνητο τάγμα χρυσαυγιτών επιτέθηκε στην κατάληψη Κούβελου στο Μαρούσι, τραυματίζοντας καταληψίες.

 «Δικαιωνόμαστε στη συνεχή μας έκκληση να φύγει η Χρυσή Αυγή από το Μαρούσι και μένει έκθετος ο δήμαρχος που στη λογική των “ίσων αποστάσεων” δεν μπήκε καν στον κόπο να διερευνήσει το θέμα και, καλυπτόμενος πίσω από νομικίστικες διατυπώσεις, στην ουσία κάλυψε τη Χρυσή Αυγή», λέει στην «Εφ.Συν.» ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Λευτέρης Μαγιάκης, καλώντας τους Μαρουσιώτες σε συνεχή εγρήγορση.

                                                 Αντιφασιστική συναυλία
 Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων και Φορέων Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων διοργανώνει αντιφασιστική συγκέντρωση και συναυλία στον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου καθώς και αντιφασιστική πορεία στις 16 Οκτωβρίου.
ΠΗΓΗ:www.efsyn.gr
                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου