Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Ξύνεται» ο κ. Μαγιάκης «στην γκλίτσα του τσοπάνη»

Η εμμονή του κ. Μαγιάκη, και της κατευθυνόμενης κομματικά δημοτικής του παράταξης σε ένα ζήτημα που η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου λειτούργησε με απόλυτη διαφάνεια είναι ανεξήγητη.
Ο κ. Μαγιάκης, δεν καταλαβαίνει, ή υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει ποια είναι η αλήθεια;

Για ποια συγκάλυψη της Διοίκησης Πατούλη μιλά όσον αφορά στον έλεγχο των πιστοποιητικών υπαλλήλων του Δήμου Αμαρουσίου, όταν η Διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που διενήργησε τον έλεγχο; 
Όταν η Διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που έστειλε στον Εισαγγελέα και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης τα αποτελέσματα του ελέγχου;
Αν ο κ. Μαγιάκης, πιστεύει ότι υπάρχει σκάνδαλο συγκάλυψης και εμπλοκή δημοτικών συμβούλων σε αυτή την υπόθεση, τον προκαλούμε δημόσια να δώσει ονόματα και διευθύνσεις. Να μας πει σε ποιους αναφέρεται και να πάψει να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, όπως συνηθίζουν να κάνουν με ευκολία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
 Αν δεν αναφέρει άμεσα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που υπονοεί και δεν αποδείξει επιπλέον την εμπλοκή τους σε αυτό που αποκαλεί ο ίδιος σκάνδαλο συγκάλυψης , είναι ψεύτης και συκοφάντης. Τον προκαλούμε να το κάνει.
Τέλος, επειδή ο κ. Μαγιάκης, επιμένει να ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, προκαλούμε αυτόν και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου να απαντήσουν καθαρά αν υιοθετούν τη λογική της συλλογικής και οικογενειακής ευθύνης στη διάπραξη αδικημάτων. Αν δεν την υιοθετούν, όπως ανέφεραν στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσαν για το συγκεκριμένο ζήτημα, προς τί ο θόρυβος; Αν, όμως, την υιοθετούν, οφείλουν να ζητήσουν εδώ και τώρα από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να εκδιώξει άμεσα όλα τα κομματικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη του κόμματος τους, συγγενείς των οποίων εμπλέκονται σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως ληστείες τραπεζών, καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών, κλπ.
Αν δεν το κάνουν, θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ο κ. Μαγιάκης, ότι ηγείται μιας δημοτικής παράταξης που ασκεί πολιτική στηριζόμενη στο ψέμα και η συκοφαντία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου