Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Ημέρες υγείας & ποιότητας ζωής» στο «AVENUE»

«Σημαντικές» επιστημονικές εκδηλώσεις, παρουσιάζει το ε. κ. «AVENUE»
Και τον Νοέμβριο, θα υποδεχτεί κορυφαίους επιστήμονες, με στόχο την προσφορά σημαντικών γνώσεων  στο κοινό με διαδραστικό τρόπο. 
Οι εκδηλώσεις γίνονται με την ευγενική χορηγία του Τμήματος καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής του Φαρμακείου του AVENUE.
Με αφορμή την έναρξη της Παγκόσμιας εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7/11), ειδικοί από τη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ το Σάββατο 1 Νοεμβρίου έδωσαν συμβουλές για επιτυχή Μητρικό Θηλασμό και φροντίδα του νεογνού.
Την προσεχή Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»** υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει μεγάλη διήμερη εκδήλωση για την σκελετική υγεία με Δωρεάν Μετρήσεις Κύφωσης & Σκολίωσης για μαθητές γυμνασίων αλλά και για ενήλικες.
Εξειδικευμένοι επιστήμονες, θα συμβουλεύσουν το κοινό για την πρόληψη, την άσκηση και φυσικά δεν θα λείψουν οι … πολλές εκπλήξεις!
*www.4yourfamily.gr

To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο - έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 - σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου