Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Και με τον Κύριλλο συναντήθηκε ο Λ. Μαγιάκης!!!

Με τον Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Σεβασμιότατο κ. Κύριλλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συνδυασμού μας αποτελούμενη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Λ. Μαγιάκη, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Αμαρουσίου Ν. Κατσούλα και Κ. Ψάλτη καθώς και τον Μ. Λυκόπουλο, υποστηρικτή του Συνδυασμού.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λ. Μαγιάκης εξέφρασε προς τον Σεβασμιότατο την αναγνώριση εκ μέρους του Συνδυασμού του κοινωνικού έργου που επιτελείται από τη Μητρόπολη στο Μαρούσι και τον ευχαρίστησε γι’ αυτό.
Δήλωσε ότι θέση του Συνδυασμού σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, πρέπει να συντονίσουν τη δράση τους και εδώ ο ρόλος του Δήμου μπορεί να είναι σημαντικός.
Ο Σεβασμιότατος από την πλευρά του ανέδειξε το σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας και της Μητρόπολης ειδικότερα και εξέφρασε επίσης την ευαισθησία του για τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου.
Και οι δύο πλευρές εκφράστηκαν θετικά για το περιεχόμενο της συνάντησης και εξέφρασαν την επιθυμία για τη διατήρηση εποικοδομητικών σχέσεων και στο μέλλον.

                       «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου