Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Tο Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821

Στο καθιερωμένο Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών από τον Σύλλογο Αθμονέων, τον ιστορικότερο Σύλλογο της πόλης, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.
Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. κας Ρούλας Μπογδάνου - Καλύβα και των μελών του Δ.Σ. τον πανηγυρικό λόγο της Ημέρας εκφώνησε η κα Σταματίνα Κοσκόρου, κόρη του Ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Αθμονέων κου Γιωργίου Κοσκόρου.
Ο κ. Πατούλης μετά το πέρας της τελετής, αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους παριστάμενους για τη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Μικτή Χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση της νέας μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου και της υπεύθυνης κας Τούλα Λαζάρου έψαλλε το τροπάριο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» και τον Εθνικό μας Ύμνο.
Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος Αθανάσιος Βελής, Δημήτρης Καρλαύτης, Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Βλάχος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος συμπολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου