Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ζητείται άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το ζήτημα της πώλησης του Χ. Ε. Υ. «Νερατζιώτισσας»

Κύριε Πρόεδρε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε στις 20-3-2014 για την πώληση του Χ.Ε.Υ. Νερατζιώτισσας ολοκληρώθηκε.
Είναι φανερό πως από την πλευρά του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. δεν ελήφθη καθόλου υπόψη το κοινό ψήφισμα της 4-3-2014 του Δημοτικού Συμβουλίου που καλούσε το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. να ακυρώσει το διαγωνισμό για το εν λόγω οικόπεδο αλλά και για τα υπόλοιπα δύο (Κύμης και Κόμβου Κηφισίας).
Κατόπιν αυτών σας καλούμε να καθορίσετε άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να έχουμε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Σας καλούμε επίσης να μας ενημερώσετε σε ποιες διοικητικές πράξεις έχουν προβεί οι υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προέβλεπε αναστολή οικοδομικών αδειών και αλλαγή χρήσης και των τριών οικοπέδων σε κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.
Προτείνουμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, της επιτροπής διαβούλευσης και των υπόλοιπων συλλογικών φορέων της πόλης προκειμένου να ενημερωθούν, να καθορίσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας, ώστε οι διαδικασίες εκποίησης της δημόσιας γης να μην αποβούν τελικά σε βάρος της χώρας και της πόλης μας.
Δεν είναι δυνατόν με αφορμή το δημόσιο χρέος η κυβέρνηση να ξεπουλάει, τα μεγάλα συμφέροντα να πλουτίζουν και οι κάτοικοι της πόλης μας, για δεύτερη φορά μέσα σε μια δεκαετία, να υπόκεινται σε περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής τους.
Η Δημοτική Αρχή και όλες οι παρατάξεις της πόλης μας πρέπει να αναλάβουμε μαζί με τους κατοίκους τις ευθύνες μας και να αποτρέψουμε δυναμικά τις αποφάσεις του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. και της Κυβέρνησης που αφορούν την εκποίηση της δημόσιας γης στο Μαρούσι.
                                 Παρακαλούμε για την άμεση απόκρισή σας στο αίτημα μας.
                                                           Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι                                         
               Λευτέρης Μαγιάκης                                                                  Πέτρος Κούκουζας  
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου                                            Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                     ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
    

giatomarousi@gmail.com
www.giatomarousi.gr
Facebook: Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου