Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Δορύλαος Κλαπάκης: «πανικοβλημένος» από τις δημοσκοπήσεις ο Πατούλης!!!

           Σαρώνει... η αδιευκρίνιστη ψήφος
Όλοι γνωρίζουν ότι είναι αρνητικό να εκλεγεί για δεύτερη τετραετία ο ίδιος Δήμαρχος, η δε επανεκλογή  του για τρίτη φορά είναι καταστροφική,  όσο μάλλον ένας αποτυχημένος σε όλα  Πατούλης, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο  για να διατηρηθεί στην εξουσία.
Βλέποντας ότι τα γενικά Γκάλοπ δεν είναι ικανοποιητικά για την διαπλοκή, κάτι που δεν μπορούν να κρύψουν ούτε μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι που πίσω  βρίσκονται  μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα, όπως είναι το Έθνος που μας πληροφορεί  ότι σαρώνει... η αδιευκρίνιστη ψήφος(ΕΘΝΟΣ 14/3/14), δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών:
Νέα Δημοκρατία  15,5%(του Σαμαρά που στηρίζει  Πατούλη - Και αρκετοί από αυτούς στηρίζουν Ν.Δ. αλλά δεν θέλουν Πατούλη), ΣΥΡΙΖΑ 15,5% (που στηρίζει Λ. Μαγιάκη - & αρκετοί από αυτούς ψηφίζουν μόνο στις βουλευτικές  Σύριζα για να φύγει ο Σαμαράς), ΠΑΣΟΚ 3,5% (που πολλούς παράγοντές τους είδαμε στην συγκέντρωση Βλάχου),  & επειδή για  το  50% δεν φτάνουν τα κουκιά...
Τα αποτυχημένα κόμματα στους Δήμους ελπίζουν, για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους ότι οι   συνειδητοί, αηδιασμένοι  και οικονομικά κατεστραμμένοι πολίτες μη γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα θα  απόσχουν και  δεν θα πάνε να ψηφίσουν.
Αυτή θα είναι μια καταστροφική  ενέργεια καθώς με τον τρόπο αυτό  με μαθηματική ακρίβεια  είναι σαν να ψηφίζουν τον  χειρότερο Δήμαρχο,  που θέλουν και οι ίδιοι  να διώξουν.  
 Γνωρίζοντας τα ανωτέρω ποσοστά, πάνω στον πανικό του το Υπουργείο Εσωτερικών ξανά άνοιξε την   διαφθορά  των ρουσφετιών, αποφασίζοντας να επιτρέψει διορισμούς συμβασιούχων λίγων μηνών μέχρι το παραπέντε των Δημοτικών εκλογών, ελπίζοντας έτσι ότι θα παγιδέψει για μια ακόμα φορά τις οικογένειες των ανέργων νέων.   
Και ενώ  απολύονται χιλιάδες οι οποίοι σε προηγούμενες εκλογές ,γονατισμένοι, στήριξαν τη διαφθορά και με την ψήφο τους χρεοκόπησαν την Χώρα και τους Δήμους, και από την άλλη  μετά τις Δημοτικές Εκλογές προβλέπεται  πραγματική σφαγή συμβασιούχων,
Η ομάδα Πατουλη  άρχισε να ρίχνει για μια ακόμα φορά  βροχή διορισμούς  λίγων μηνών (με πολλές όμως προφανώς υποσχέσεις), ακόμα και με 400 ευρώ( μεσω …Συνεταιριστικών), με τον  κίνδυνο νέων εστιών διαφθοράς, όπως καταγγέλλει και ο  Γενικός Διευθυντής       
Φτάνοντας στο σημείο  να φέρει  θέμα στο  Δημοτικό Συμβούλιο ο πιο άσχετος Δήμαρχος  που πέρασε ποτέ, διορισμούς για 8 μήνες στην καθαριότητα εργαζομένων, οι οποίοι όμως θα …διοριστούν μετά τις Δημοτικές Εκλογές ώστε να ελπίζουν πολλοί  περισσότεροι, ανεξάρτητα αν  ο πανικοβλημένος Πατουλης δεν θα υπάρχει στην Διοίκηση.
Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί.
Αφού, αντί να πληρώνει τα  δάνεια με  τόκους  εκατομμυρίων και  όλους  αυτούς που χρωστάει, και αφού  έκοψε όλες τις πρωτοχρονιάτικες πίττες, ξεκίνησε  από τον …. Φλεβάρη τα καλοκαιρινά πανηγύρια, τις  πολιτιστικές εκδηλώσεις,  τα κέτερινγκ, κ.λπ.  και όλα  αυτά  με  χρήματα του δημότη.   
Το πιο ωραίο όμως είναι  η καταγγελία του  Πατούλη κατά  του  Άδωνη, ότι «είναι άσχετος με την  Ιατρική» σε συνδυασμό  με αναφορές του Ιατρικού κόσμου, ότι πίσω από όλα κρύβονται μεγάλα  συμφέροντα.
Καλά, ο Πατουλης πότε έμαθε Πολεοδομία και  προώθησε  παράνομες  χρήσεις γης, με υπεραξίες δισεκατομμυρίων, πίσω από τις οποίες  κρύβονται  τεράστια  συμφέροντα  μεγαλοεργολάβων που κατάστρεψαν το Μαρούσι ;
Και  τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι  εξυπηρετήσεις με την καθημερινή παρουσία  του Πατούλη στα κανάλια ;          
Καλά λέει ο λαός μας, όταν βλέπεις Δήμαρχο να ασφαλτοστρώνει λίγο πριν τις εκλογές  τους δρόμους, πάει να σε κοροϊδέψει & μαύρισε  τον.

                                                        ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ

                                                                  Δορυλαος  Κλαπακης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου