Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου:«Έχει και η υποκρισία τα όριά της κ. Πατούλη» !!!

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στις αιτιάσεις του απερχόμενου δημάρχου
Δυστυχώς, η απερίγραπτη απάντηση του επιστημονικού εργαστηρίου διαστρέβλωσης που έχει στήσει με τα χρήματα των Μαρουσιωτών ο απερχόμενος δήμαρχος - τηλεοπτικός αστέρας, μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε και πάλι πάνω στο θέμα της αντιπαράθεσής του με την δομή αλληλεγγύης «Αλληλέγγυοι δρόμοι».
1)Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οργανώσεις Μελών του, στηρίζουν και δεν «καπελώνουν» τις όποιες δομές αλληλεγγύης. Αλλά προφανώς αυτό είναι ακατανόητο από την λογική του δημάρχου.
2)Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου ποτέ δεν αντιτάχθηκε στις αγορές που οργάνωσε ο Δήμος. Κι αυτό γιατί στη λογική μας είναι ν’ αποδεχόμαστε κάθε δράση που μπορεί να ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους από την πολιτική των μνημονίων και των δημάρχων που την υπηρετούν, συμπολίτες μας. Αντίθετα είναι ο Δήμαρχος που αρνήθηκε επίμονα να χορηγήσει άδεια διενέργειας αγοράς χωρίς μεσάζοντες από άλλον φορέα. Ποιος λοιπόν, θέλει να μονοπωλήσει και να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά τις δράσεις αλληλεγγύης;

3)Την «ευαισθησία» του προς τους παραγωγούς απέδειξε περίτρανα ο απερχόμενος τηλεοπτικός δήμαρχος, καλώντας τις υπηρεσίες ελέγχου του Υπουργείου που επέβαλαν τα υπέρογκα πρόστιμα, εμπαίζοντάς τους, με τάχα μου ενδιαφέρον και υποσχέσεις για εκ των υστέρων χορήγηση αδείας, κάτι που με μεγάλη χαιρεκακία δεν έκανε.
Πρόκειται τουλάχιστον περί τεραστίου θράσους, αν όχι για κάτι πολύ χειρότερο, το να εγκαλεί άλλους, κι από πάνω.
4)Το ότι συμβουλεύονται τόσο τη μονταζιέρα της Συγγρού και του Μουρούτη δείχνει και πόσο ακομμάτιστη είναι η απερχόμενη δημοτική αρχή και πόσο αρέσκεται στην τακτική «όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια».
5)Όσο για το ποιος υπηρετεί πιστά τα μνημόνια στο Δήμο Αμαρουσίου και ποιος όχι και γιατί οι εκλογές αυτές έχουν βαθύ πολιτικό χαρακτήρα, αφήνουμε να μιλήσει η συνημμένη φωτογραφία, μιας και δεν έχουμε σκοπό να επεκταθούμε στις 1000 λέξεις που λέει.
Έχει και η υποκρισία τα όριά της.

ΠΗΓΗ:http://www.syriza-marousi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου