Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»:Να μην «αξιοποιηθούν» τα 17 στρ. πλησίον της Αττικής οδού...

Ερώτηση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης για το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο
Με βάση έγγραφο του Δήμου Αμαρουσίου(24 - 2 - 2014) προς το ΤΑΙΠΕΔ επισημαίνεται η καθόλα αρνητική και επιζήμια για την πόλη του Αμαρουσίου διαδικασία ξεπουλήματος - «αξιοποίησης» που θέλει να επιβάλει το ΤΑΙΠΕΔ στους ελεύθερους χώρους  εγκατάστασης υποστήριξης (Χ. Ε. Υ.) πλησίον της Αττικής οδού ( Χ. Ε. Υ. Λεωφόρου Κηφισιάς, Χ. Ε. Υ. Σταθμού Νερατζιώτισσας, Χ. Ε. Υ. Α. Κ. Κύμης) με στόχο την τσιμεντοποίηση συνολικά 17 και πλέον στρεμμάτων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμαρουσίου, σε μια ήδη υπερκορεσμένη  πολεοδομικά περιοχή, ιδιαίτερα επιβαρυμένη από χρήσεις υπερτοπικού χαρακτήρα.
Θεωρώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει καταστροφή για την πόλη μας, πέρα από τις συνέπειες που θα έχει για την απώλεια - ουσιαστικά εκχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα - σημαντικού κομματιού της Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή σκοπεύει να προβεί, ώστε να αποφευχθεί ο εκπλειστηριασμός των συγκεκριμένων ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ, ο οποίος αναμένεται να γίνει στις 7 - 4 - 2014, με στόχο τα συγκεκριμένα ακίνητα να παραμείνουν ελεύθεροι αδόμητοι χώροι ενισχύοντας τις υποδομές της πόλης του Αμαρουσίου σε ελεύθερους χώρους πρασίνου, τόσο απαραίτητους για την πόλη και τους κατοίκους της;

                               Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση
                                                   ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

                                                    Δ.   Α. Πολυχρονιάδης
                          Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου