Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Επιχειρείται η επαναφορά του απαραδέκτου καθεστώτος της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης!!!

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ:Καμία παράνομη διαφημιστική πινακίδα δεν θα μείνει στο Μαρούσι 
Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει πρωταγωνιστήσει το προηγούμενο διάστημα  στην προσπάθεια να απομακρυνθούν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες.
Πάνω από 1500 παράνομες πινακίδες κι άλλα υπαίθρια μέσα διαφήμισης αποξηλώθηκαν στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, κατά το παρελθόν.
Για τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, παραμένει προτεραιότητα να παραμείνει η πόλη καθαρή από κάθε μορφή ρύπανσης, αλλά και να διασφαλίσει ότι η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων θα γίνεται με ασφάλεια στους δρόμους του προαστίου μας.
Γι αυτό το λόγο υπήρξε άμεση αντίδραση των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου, όταν διαπιστώθηκε πως επιχειρείται η επαναφορά του απαραδέκτου καθεστώτος της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης, με την τοποθέτηση, και μάλιστα σε κεντρικά σημεία της πόλης, παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.
Στο πλαίσιο των αμέσων ενεργειών του ο  Δήμος Αμαρουσίου:
Καταρχήν, απευθύνθηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, όπου κατήγγειλε την παράνομη τοποθέτηση των πινακίδων και παράλληλα ζήτησε να προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία στις εκ του νόμου απαιτούμενες ενέργειες.
Επίσης, με άλλο έγγραφο ο Δήμος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι καμία Υπηρεσία του δεν έδωσε άδεια για την τοποθέτηση υπαίθριου διαφημιστικού μέσου.
Με τις άμεσες αυτές ενέργειες του Δήμου μας απομακρύνθηκαν αμέσως και 2 μεγάλα διαφημιστικά μέσα που είχαν τοποθετηθεί παράνομα επί της Λεωφ.Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού.
Αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία να συνδράμει το Δήμο μας στο δύσκολο αυτό έργο, λαμβάνοντας επίσης υπόψη και το γεγονός πως πλέον δεν λειτουργεί στο Δήμο μας Δημοτική Αστυνομία, αφού η συγκεκριμένη Υπηρεσία καταργήθηκε με πρόσφατη απόφαση της Πολιτείας.
Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους του Αμαρουσίου ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν πρόκειται να ανεχθεί την ύπαρξη ούτε μίας παράνομης διαφημιστικής πινακίδας.
Δεν θα επιτρέψουμε την αλλοίωση της εικόνας της πόλης μας, ούτε την ασφάλεια όσων κυκλοφορούν στους δρόμους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου