Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κόντρα στον Καιρό: ΟΧΙ στο λαϊκισμό του κ. Πατούλη!

Ο πανηγυρικός λόγος του δημάρχου Αμαρουσίου κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί τον ορισμό του λαϊκισμού και της πολιτικής αλλοτρίωσης.
Ο φανατικός υποστηρικτής του Σαμαρά και της μνημονιακής πολιτικής του, ο υπάκουος εκτελεστής της νεοδημοκρατικής πολιτικής στο Δήμο μας, ο εξ απορρήτου συνομιλητής του Φούχτελ, πουλάει φούμαρα  και ψευτο-επανάσταση στους Μαρουσιώτες.
Λέει δήθεν όχι στο μνημόνιο, όχι στους νέους επίδοξους κατακτητές της χώρας μας, διεκδικεί το κατοχικό δάνειο και απειλεί την Γερμανία ότι θα έρθει η ώρα που θα αναγκαστεί να πληρώσει αυτά που μας χρωστάει.
Μας προειδοποιεί για το φασισμό, πως έχει πολλά χρώματα και πως η βία, από όπου και αν προέρχεται, είναι το μακρύ του χέρι.
Ο φασισμός είναι μόνο μαύρος και σε καμιά περίπτωση δεν εξισώνεται ο φασίστας που σκότωσε τον Π. Φύσσα, και οι δολοφόνοι της MARFIN, με τον απεργό και τον απολυμένο που αντιστέκονται για την επιβίωσή τους, στους κατασταλτικούς μηχανισμούς, στην πολιτική επιστράτευση και στην ωμή βία της εξουσίας.
Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Πατούλης, συμμετείχε στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση που έγινε στη Νυρεμβέργη όπου μαζί με το υπόλοιπο κατεστημένο των δημάρχων της Κ.Ε.Δ.Ε. και παρουσία του Φούχτελ σχεδιάζουν το ξεπούλημα των υπηρεσιών των Δήμων.

Εκεί είπε το «ναι σε όλα», με βροντερή φωνή μπροστά στους ισχυρούς και τους «συμμάχους» του.
Οι Δήμοι μετατρέπονται σε μικρά Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ... 
Η μεταφορά τεχνογνωσίας λειτουργεί ως πρόσχημα και ως διασφάλιση της μετέπειτα ανάθεσης έργων και υπηρεσιών της δημοτικής δραστηριότητας σε γερμανικούς ομίλους και επιχειρηματίες. Ξεπούλημα των πάντων στα αφεντικά για ένα ξεροκόμματο.
Η πολιτική αυτή θα σημάνει υποτυπώδεις έως ανύπαρκτες υπηρεσίες για ορισμένους και επί πληρωμή για τους περισσότερους δημότες.
Ο κ. Πατούλης είναι τόσο αλαζόνας που νομίζει ότι μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών χωρίς συνέπειες. Η ώρα της κρίσης δεν είναι μακριά.

Καθένας θα κριθεί όχι από «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» αλλά από την αποφασιστικότητα και την αγωνιστικότητα  του να μην παραδώσει το Δήμο στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου