Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μας εκτελούν με ΕΝ.Φ.Α, τα «πιστόλια» του Σημίτη & της Βάσως!!!

              ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ-ΜΠΑΝΟΣ, τα αφεντικά της οικονομικής πολιτικής του Σαμαρά!
Ο σύμβουλος του Στουρνάρα, Καραβίτης, ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο του Αναστασίου Μπάνου, ο οποίος "επένδυσε" νομικά το χαράτσι της ΔΕΗ, αυτό το πρόσκαιρο-μόνιμο τερατούργημα που έριξε το ΠΑΣΟΚ στο 4,5%. 
Ο αμοραλισμός που ξεχειλίζει από τους τεχνοκράτες-εκτελεστές του επιτελείου Στουρνάρα θα κοστίσει ακριβά στον Σαμαρά. Φυσικά δεν αποκλείεται όλο αυτό το τσούρμο του Στουρνάρα να είναι "πράκτορες" της Κίνησης των 58 (Σημίτης) ώστε να στείλουν αδιάβαστη και την ΝΔ και να επιστρέψει καβάλα στ΄άλογο ο πρώην πρωθυπουργός.
Xαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο οι υπουργοί Οικονομικών επιβραβεύουν τους αμοραλιστές συμβούλους τους είναι η αναγνώριση της αξίας του "συμβούλου" Αναστασίου Μπάνου, ο οποίος κατέθεσε στην Εξεταστική της Βουλής σχετικά με την αμνησία του Παπακωνσταντίνου για την τύχη του στικακίου της λίστας Λαγκάρντ. 
Ο Ανστάσιος Μπάνος λοιπόν μέλος του Νομικού  Συμβουλίου του Κράτους, σύμβουλος για πολλά χρόνια της Βάσως Παπανδρέου. Ο κ. Μπάνος είναι εκείνος που συνέγραψε-όπως απεκάλυψε ο Βηματοδότης-όλα τα νομοσχέδια από το 2009 έως σήμερα. Το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ, η μετενέργεια, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, φέρνουν την δική του υπογραφή.

«Το 2009 ξεκινήσαμε με ένα νομοσχέδιο τον μήνα», λέει, «και φτάσαμε σήμερα που χρειάζονται δύο νομοσχέδια την ημέρα», λες και πρόκειται για κάποιο σπουδαίο επίτευγμα.
Είναι ατιμωτικό για τους βουλευτές και τους ψηφοφόρους  της ΝΔ να διοικούν το υπουργείο Οικονομικών τα "πιστόλια" του Σημίτη και της Βάσως Παπανδρέου. 
Όπως απεκάλυψε ο Θανάσης Μαυρίδης, ο Καραβίτης ήταν στο επιτελείο του Στουρνάρα, όταν μπήκε η χώρα στην ΟΝΕ με τις γνωστές αλχημείες.
Μάλιστα στην ερώτηση του διευθυντή του Capital.gr εάν στο φερόμενο πλεόνασμα έχει υπολογισθεί η (μη) καταβολή 3.000 και πλέον συντάξεων οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσό 2,8 δις ο Καραβίτης δεν απάντησε με σαφήνεια. Ψέλλισε κάτι "νομίζω", "λογικά ναι" και τα σχετικά.
Για το ίδιο πρόσωπο το antinews θα σημειώσει>
Δεν ξέρουμε ποιος φταίει. Αν φταίει ο Στουρνάρας ή όλη η κυβέρνηση, αλλά αυτό το χάος με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων δεν έχει προηγούμενο. Σχεδόν 1 χρόνος πέρασε από τότε που άρχισε να σχεδιάζεται η επιβολή φόρου σε όλα τα ακίνητα. Φτάσαμε δύο μήνες πριν από το τέλος του 2013 για να καταλάβουν ότι ο νέος αυτός φόρος προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις. Όχι γιατί είναι άδικος στη γενική εικόνα του. Ο φόρος ακινήτων θεωρείται πιο αντικειμενικός κι από τον φόρο εισοδήματος.
Προκαλεί σάλο διότι έχει σοβαρές στρεβλώσεις οι οποίες πρέπει να λυθούν πάραυτα. Αυτό μόνο με τη στάνη που φορολογούνταν ήταν από τα απίστευτα. 
Διότι στη τελική γιατί να εξαιρούνται οι ναοί ως λατρευτικοί χώροι και να μην εξαιρείται η στάνη που χρησιμοποιείται για τη δουλειά των κτηνοτρόφων. Αμνοί πάνε στους ναούς… αμνοί και στις στάνες.
Όμως, τις τελευταίες ημέρες το αυτονόητο χάθηκε και γι’ αυτό οι σφοδρές αντιδράσεις, και από τους βουλευτές της ΝΔ και από άλλους. Διότι οι αδικίες του φόρου πλήττουν τα μεσαία στρώματα σε μια περίοδο που ήδη έχουν καταρρεύσει οικονομικά. Κι έτσι, η εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση είναι κάκιστη και πρέπει άμεσα να διορθωθεί.
Δεν είδε τους παραλογισμούς και τις στρεβλώσεις και προκάλεσε το χάος. Τελικά, ο σημιτισμός διαλύει τα πάντα, ακόμη και τόσα χρόνια μετά.

                        ΠΗΓΗ:kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου