Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Παρουσία του «ΣΕΡΙΦΗ» Δένδια, το απόγευμα η τελετή βράβευσης από τον Σ.Π.Α.Π!


Τελετή βράβευσης των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων που στήριξαν το έργο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) κατά το 2013, διοργανώνει ο Σύνδεσμος σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι) με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
Στη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας τελετής βράβευσης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, θα παραδώσει στους ενεργούς εθελοντές του Συνδέσμου, που σταθερά στηρίζουν τις δράσεις του με τη συμμετοχή τους, ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.
Εκτός των βραβεύσεων των εκπροσώπων αρμόδιων φορέων της Πολιτείας, θα τιμηθούν, επίσης, για την προσφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου υπηρεσιακοί παράγοντες ή οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας από τους 12 Δήμους μέλη του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου