Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

«Πνοή» προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Σημαντική προσφορά σε είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης κατέθεσε ο περιβαλλοντικός, φυσιολατρικός, πολιτιστικοκοινωνικός όμιλος του Αμαρουσίου «Η Πνοή» προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας για την ανακούφιση των ωφελούμενων νοικοκυριών της πόλης.
Η προσφορά του συλλόγου περιελάμβανε είδη διατροφής μακράς διάρκειας όπως λάδι, αλεύρι, όσπρια, αλλά και είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά και απορρυπαντικά. 
Επίσης, ο σύλλογος προσέφερε δέματα ειδικά για τα παιδιά των πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών με χυμούς, δημητριακά και φρέσκο γάλα.
Το συνολικό χρηματικό ύψος της προσφοράς του συλλόγου «Η Πνοή» ανήλθε σε 400 ευρώ.
Την παράδοση των προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Κουτρουμπής, η αντιπρόεδρος Ειρήνη Αρκά, και η ταμίας Γιώτα Καούδη.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συλλόγου «η Πνοή» για την ευγενική προσφορά τους, για την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομική υστέρηση και προτρέπει και άλλους φορείς και συμπολίτες μας να μιμηθούν το παράδειγμά τους υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.
                                    Γίνει και εσύ συμμέτοχος
Το «Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου» βρίσκεται 
στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος 
της προσπάθειας αυτής καταθέτοντας τη δική του προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου
041 03 002150 30 που τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου