Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Την άλλη Παρασκευή το «3ο σεμινάριο "Believe in you», από το Flowmagazine.gr

Με το 3ο σεμινάριο με θέμα: «Αυτοπεποίθηση - Αυτοεκτίμηση» συνεχίζεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 ο κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων "Believe in you", ανοιχτά για το ευρύ κοινό, που διοργανώνει το ηλεκτρονικό περιοδικό Flowmagazine.gr με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του περιοδικού Flowmagazine.gr που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
Το 3ο σεμινάριο έχει σκοπό να αναλύσει δύο βασικά θέματα προσωπική ανάπτυξης που αγγίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Θα παρουσιαστούν οι έννοιες των όρων, συμβουλές για το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης, ποια είναι τα οφέλη και ποιες δραστηριότητές βοηθούν στην ενίσχυσή τους.
Εισηγήτριες θα είναι η Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας,  και η Πάμελα Καραβά, executive & life/wellness coach.
Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, 
Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι
Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 61 28 281
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρουν εδώ www.flowmagazine.gr/believe_in_you_3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου