Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Του ρουσφετιού & της αναξιοκρατίας για τον ... ακρωτηριασμό της Τ.Α !!!

           Σε ρυθμό Φούχτελ & μνημονίων ο Γ. Πατούλης
Με ανακοίνωσή του το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την καταπάτηση των εργασιακών σχέσεων που επιχειρεί  η δημοτική αρχή του κ. Πατούλη και ιδρύει Κοιν.Σ.Επ προκειμένου να καταργήσει οργανωμένες υπηρεσίες του δήμου, ανοίγοντας την κερκόπορτα στις ιδιωτικοποιήσεις και οδηγώντας στο αδιέξοδο της ανεργίας τους εργαζόμενους οι οποίοι θα κριθούν ως πλεονάζον προσωπικό.
                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 To Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου  καταγγέλλει με κατηγορηματικό τρόπο τα Μέλη της πλειοψηφίας  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου  και ειδικότερα το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, οι οποίοι πιστοί στην μνημονική κατεύθυνση για υποκατάσταση των υπηρεσιών  των ΟΤΑ από Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) αποφάσισαν την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με Συνεταιριστική Επιχείρηση με αντικείμενο τον οδοκαθαρισμό και τις κοινωνικές Δομές .
Αποτελεί  δε εξόφθαλμο παράδειγμα Δήμου που «χρησιμοποιεί» τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) προκειμένου να «αποφύγουν» τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. στις προεκλογικές προσλήψεις.

Για μια ακόμη φορά  κάνουν ρουσφετολογική πολιτική
 και διατηρούν το πελατειακό και κομματικό κράτος.
Είναι δε ενδεικτικό της τακτικής τους και των προθέσεών τους πως η Διοίκηση του Δήμου δεν ενεργοποίησε έγκριση  για την πρόσληψη 80 εργατών 8μηνης διάρκειας και πλήρης απασχόλησης, προτιμώντας τις προσλήψεις με «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ» μέσω ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Η προσπάθεια τους είναι ξεκάθαρη.
Επιδιώκουν τη διάλυση με κάθε τρόπο του κοινωνικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη μετατροπή τους σε «Κερδοσκοπικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις», κάτι που ξεκαθάρισε και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την επιβολή Φ.Π.Α. 23% στις δραστηριότητες των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.
Θύματα όμως αυτής της πολιτικής δεν θα είναι μόνο οι πολίτες αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που θα λειτουργούν υπό συνθήκες ενός σύγχρονου δουλεμπορίου, χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με επισφαλή και περιορισμένο χρόνο εργασίας, καθώς μπροστά στον τρόμο της ανεργίας θα συνεχίσουν να δέχονται τον έναν εκβιασμό μετά τον άλλο.
 Αυτή την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλουν
Του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας.
Είναι αυτοί που χέρι-χέρι με την μνημονιακή συγκυβέρνηση ακρωτηριάζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θυσιάζουν τις υπηρεσίες της, στο βωμό των προεκλογικών τους ορέξεων.

ΠΗΓΗ: www.to-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου