Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η κατασκευή της «Χρυσής Αυγής» & …το νερό που πίνουμε!!!

Ενώ η Οικονομική και πολιτική διαπλοκή συνεχίζει να φορτώνει με δυσβάστακτη ακόμα και αναδρομική φορολογία τους πολίτες, κόβοντας μισθούς και συντάξεις, κλείνοντας καταστήματα και επιχειρήσεις και στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες στην ξενιτιά και στην ανεργία,
τα κανάλια και τα υπεύθυνα  κόμματα για τη δημιουργία της Χρυσής Αυγής εξευρίσκουν συνεχώς θέματα, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Όπως:
Την ίδια στιγμή που πρόβαλαν  τους διάφορους Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπείς, αποκοιμίζοντας τους πολίτες  μείωναν της LAMDA (εταιρίας του Λάτση) το εγγυημένο ενοίκιο για το παράνομο  IBC (την κατεδάφιση του οποίου συζητήσαμε στο ΣτΕ την 25. 09. 2013 ) από 8 εκατ. Ευρώ σε 900 χιλιάδες το χρόνο (!!)
Παρομοίως, πριν τελειώσουν την θεατρική παράσταση Τσοχατζόπουλου(τον οποίο επειδή έπαιξε τον ρόλο του χωρίς «ν’ ανοίξει το στόμα του», σύντομα θα τον δούμε  ελεύθερο), πούλησαν σε ιδιώτες σε εξευτελιστική τιμή τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ και σειρά Δημοσίων κτημάτων.
Τώρα που ήρθε η ώρα για ακόμη μεγαλύτερο  ξεπούλημα της χώρας, δόθηκε γραμμή για νέο αποπροσανατολισμό κι άρχισαν όλα τα γνωστά κόμματα κι όλα τα ΜΜΕ να μας βαρβαρίζουν με το κατασκεύασμα της Διαπλοκής, την Χρυσή Αυγή.
Ο φασισμός που επικαλούνται υποκριτικώς οι αυτοαποκαλούμενοι δεξιοί, αριστεροί & δημοκράτες είναι δημιούργημα αυτών των ίδιων που λεηλατούν & βασανίζουν ένα Ολόκληρο Λαό.


Ένα κατασκεύασμα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βγάλουν στην επιφάνεια για να μας αποπροσανατολίσουν, ώστε να μην ασχοληθούμε  με τους πραγματικούς κλέφτες.
Αυτούς που κινούν τα νήματα όλων των κομμάτων της Βουλής και αρπάζοντας Λιμάνια, Αεροδρόμια, τρένα, ακτές, δάση, δίκτυα, ενέργεια (μέσω της ΔΕΗ), δηλαδή έργα και υποδομές που με κόστος και το υστέρημά του δημιούργησε ο Ελληνικός Λαός  σκοπεύουν να λεηλατήσουν ανενόχλητοι όλη την χώρα.
Σε τοπικό επίπεδο ζητήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσει ομόφωνα την Διαπλοκή (που αποτελείται από ιδιώτες και παράγοντες όλων των κομμάτων) και την αποκορύφωση της λεηλασίας που συνιστά η επικείμενη πώληση της ΕΥΔΑΠ. Γεγονός που εντελώς «τυχαία» ξεκινά τώρα για να περιέλθει  … και το νερό που πίνουμε, σ’ αυτόν που ίσως το «παρήγγειλλε»   και  έχει προαποφασιστεί να του το δώσουν.
Αντί γι’  αυτό, η διαπλοκή  μαζί με όλα τα κόμματα  συμμετέχουν στον αποπροσανατολισμό, στρέφοντας την προσοχή του κόσμου στη Χρυσή Αυγή   με  θετική και αρνητική διαφήμισή της,   κάτι που άλλωστε επί χρονιά  προωθούν  τα ελεγχόμενα από την διαπλοκή ΜΜΕ.
Αυτό  έγινε και εξακολουθεί να γίνεται,  για να παγιδέψουν και  να στείλουν σ΄ αυτήν  τους μπερδεμένους  και απογοητευμένους  νέους, φτάνοντας με μαθηματική ακρίβεια  στο αναμενόμενο  από όλους θλιβερό γεγονός (ίσως και προσχεδιασμένο από τους μηχανισμούς που μας χρεοκόπησαν) στην Νίκαια, ώστε να  μην ασχολείται ο αηδιασμένος Λαός  με  την λεηλασία που δέχεται από την σημερινή αδιέξοδη καταστροφική  κατάσταση.
Ταυτόχρονα δε αυτοί που πραγματικά κινούν τα νήματα από  το παρασκήνιο, δίνουν άλλοθι και  λόγο  ύπαρξης  σε  όλα τα άχρηστα συνεργαζόμενα και συνυπεύθυνα κόμματα για την οικονομική καταστροφή της χώρας, που  φανερά και υποκριτικά αναδεικνύοντας ως  κυρίαρχο θέμα  το κυνήγι μαγισσών κοροϊδεύουν και αποπροσανατολίζουν τους πολίτες .
Ενώ   θα διατηρούν  ζωντανή και  πάντα ελεγχόμενη, τη Χρυσή Αυγή για να την χρησιμοποιήσουν πάλι ως μπαμπούλα  ώστε και  στο μέλλον να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη λεηλασία της Δημόσιας περιουσίας  και την ισοπέδωση της αξιοπρεπείας ενός  ολοκλήρου λαού. 


                       Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 

                                Δορυλαος  Κλαπακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου