Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Προσφέρει 2 «υποτροφίες», η Ακαδημία Πληροφορικής «Knowledge Dynamics - Microsoft It Academ»

Δύο υποτροφίες πλήρους εκπαίδευσης και προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πληροφορικής Microsoft 2014 προσφέρει για τους νέους της πόλης του Αμαρουσίου η Ακαδημία Πληροφορικής Knowledge Dynamics - Microsoft It Academy, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της και του κοινωνικού έργου της.
Τις υποτροφίες παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής κος Αλέξης Γεωργαντίδης, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2014.
Όπως ανέφερε ο κος Γεωργαντίδης, οι υποτροφίες αφορούν στην πλήρη προετοιμασία των δύο σπουδαστών στις τάξεις της Ακαδημίας μας και στην κάλυψη όλων των εξόδων εκπαίδευσης και πιστοποίησης για τη συμμετοχή τους στους αγώνες πρόκρισης για το επόμενο Πανελλήνιο – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πληροφορικής
Οι δύο υποτροφίες απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες, φοιτητές και φοιτήτριες μέχρι 22 χρόνων, με ιδιαίτερη ικανότητα στην Πληροφορική, από ομάδες που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κο Γεωργαντίδη σημείωσε:

«Τιμούμε την Ακαδημίας σας για τη διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα μάλιστα που η κοινωνική προσφορά σας αφορά νέους ανθρώπους.    Μέσα από αυτή την ευγενική χορηγία σας, δίνετε την ευκαιρία σε νέους με ικανότητα στην Πληροφορική να αποκτήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται, προκειμένου να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις, που ανοίγουν  εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας.»
Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη απένειμε τιμητικό έπαινο στο μαθητή της Γ’ Τάξης Γυμνασίου των εκπαιδευτήριων «Ελληνική Παιδεία» Χρήστο Φιαμέγκο για τη διάκρισή του στη 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πληροφορικής Microsoft 2013 και στην 1η θέση στην Ευρώπη. Την προετοιμασία του μαθητή για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό είχε αναλάβει η Knowledge Dynamics.
Ο Πανελλήνιος τελικός διεξάγεται κάθε χρόνο στη Microsoft Ελλάδος και ο Παγκόσμιος για το 2014 θα διεξαχθεί στο Anaheim της California U.S.A. τον Αύγουστο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου