Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αθμονείς: «Kαι… Μαρούσι είναι εδώ»!!!

Στην καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πριν από τις θερινές διακοπές για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Αθμονέων, στην πλατεία Κασταλίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.
Απευθυνόμενος στους παριστάμενους ο κος Πατούλης ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, συγχαίροντας την Πρόεδρο κα Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα και τα μέλη του Δ.Σ. του «Συλλόγου Αθμονέων» για την διοργάνωση της όμορφης αυτής εκδήλωσης που έδωσε την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους να συναντηθούν και να περάσουν ένα ευχάριστο μουσικό βράδυ με ουζάκι και πλούσια εδέσματα.
Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά με τραγούδια από τα δίσκο «Και…Μαρούσι είναι εδώ» η Χορωδία τους Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με τη συνοδεία ακορντεόν από τον Αχιλλέα Παναγούλη.
Μεταξύ άλλων ερμήνευσαν τα τραγούδια: «Θυμάμαι»(μουσική: Τ. Παπαστεφάνου στίχοι: Λίτσα Παπαζαχαροπούλου), «Πόσο μου’χεις λείψει» (μουσική: Τ. Παπαστεφάνου, στίχοι:Πυθαγόρα), «Το Πρώτο σου Φιλί» (Μουσική Τ. Παπαστεφάνου, στίχοι: Β. Ζαγκαβιώρου).
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν η Χορωδία με σολίστ τη Δημοτική Σύμβουλο κα Ρένα Χαλιώτη ερμήνευσαν το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου «Kαι… Μαρούσι είναι εδώ»
(μουσική:Κ. Μαυραντή, στίχοι: Λίτσα Παπαζαχαροπούλου), το οποίο αφιέρωσαν σε όλους τους Μαρουσιώτες, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.
Ακολούθως, η Χορωδία, με την κα Χαλιώτη σε σόλο τραγούδι ερμήνευσαν το «Μην Κλαίς» και «Πλατεία Βάθης». Το μουσικό πρόγραμμα συνεχίστηκε και με άλλα αξέχαστα έντεχνα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής και Δημήτρης Καμπούκος.


Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Νικόλας Αλεπούς, Ελένη Λέκκα, Γεώργιος Ιατρίδης, Μαίρη Καρανάσιου, Αικατερίνη Ψάλτη και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου