Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Καθαρή η Κηφισίας & από την Σωρού μέχρι το Δαχτυλίδι

Τον καθαρισμό ενός μεγάλου τμήματος του διαζώματος της Λεωφ. Κηφισίας από την οδό Σωρού μέχρι το Δαχτυλίδι, πραγματοποίησε το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου παρόντος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.
 Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει το έργο του εθελοντικού καθαρισμού που έχει αναλάβει στο πλαίσιο της δράσης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Καθαρισμός και συντήρηση διαζωμάτων σε κεντρικές αρτηρίες».
Είχε προηγηθεί πριν από ενάμιση μήνα περίπου, ο καθαρισμός του διαζώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας από την οδό Βασ. Σοφίας μέχρι την οδό Αγίου Κωνσταντίνου.
Με τη ευκαιρία του καθαρισμού ενός ακόμη τμήματος του διαζώματος της λεωφόρου εντός των διοικητικών ορίων του Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, παρών στο σημείο του καθαρισμού, δήλωσε: 



«συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να καθαρίσουμε τη Λεωφ. Κηφισίας. Ξεπερνάμε τον εαυτό μας διαθέτοντας προσωπικό για να καλύψουμε αρμοδιότητες άλλων. Θα συνεχίσουμε το έργο μας μέχρι να το ολοκληρώσουμε στα διοικητικά όρια ευθύνης μας».
Τον καθαρισμό πραγματοποίησαν υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαρής πόλης Βασίλη Κόκκαλη, οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Πρασίνου του Δήμου, τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε
θερμά για την προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου