Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η Δικαιοσύνη, η ομάδα Πατούλη & τα «κορόιδα» οι δημότες που πληρώνουν!

         Συνδυασμός   «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» 
Επειδή πολλοί ενδιαφέρθηκαν για τις 3 δικαστικές  υποθέσεις της Παρασκευής 5 Απριλίου στις οποίες η ομάδα Πατουλη είχε  πάλι την «μαύρη τιμητική» της, αναφέρουμε δυο λόγια για το συνεχιζόμενο δράμα ενός πρώην όμορφου προαστίου και των κάτοικων του, εξ αιτίας  των Δημάρχων, που μέσω των ρουσφετιών κερδίζουν την εξουσία. 
Στις Δίκες αυτές παρευρεθήκαμε με Δικηγόρους την Κατερίνα Ψάλτη, τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, απέναντι στα μεγαλύτερα  Δικηγορικά Γραφεία της χώρας, τους καθηγητές  Πανεπιστημίου και ολόκληρη την Κυβέρνηση.
Μαζί με τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και ο πληρωμένος με επιπλέον χρήματα των δημοτών, μεγαλοδικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω(με απόφαση που ψήφισαν οι κ.κ. Σταθούλης, Αντωνόπουλος, Κατσιγιάννης, Βελλής & Κόκκαλης για να πνίξει η ομάδα Πατούλη το Μαρούσι με νέα μαύρα γυάλινα κουτιά), με την δικαιολογία ότι ... οι υπηρετούντες και οι διορισμένοι από τον ίδιο τον Πατουλη Δικηγόροι του Δήμου που πληρώνονται από τους δημότες « δενδύνανται(είναι ανάξιοι;) να χειριστούν την ανωτέρω υπόθεση»
Στην πρώτη προσφυγή του 2004( Κλαπάκη - Θεοδωρόπουλου), στην οποία ως ιδρυτικά μέλη είχαμε συμπεριλάβει στην αίτηση μας και την «Παρέμβαση Πολιτών», αφορούσε (με αφορμή το αυθαίρετο ΜΩΛΛ), αποκλειστικά το θέμα : «εάν μπορεί η νομοθετική εξουσία για να εξυπηρετήσει ιδιώτη, να ψηφίζει ατομικούς νόμους», δηλαδή να εξυπηρετείται αποκλειστικά με νόμο συγκεκριμένο ιδιώτη.
Καθώς το μέλλον του κτιρίου ΜΩΛΛ...

(που μετά από προσφυγή μας έχει ήδη κριθεί αυθαίρετο με  την Ομόφωνη αμετάκλητη απόφαση  1528 /2003 της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας), θα συζητηθεί σε 5 άλλες συνεδριάσεις σε λίγες μέρες.
 Η δεύτερη μεγάλης σημασίας για το Μαρούσι Δίκη, αφορούσε την αίτηση Ακυρώσεως  του 2012 (Κλαπάκη - Θεοδωρόπουλου), για τις παράνομες χρήσεις γης, που η ομάδα Πατούλη προώθησε προς χάρη μεγαλοεργολάβων ... για να πνίξει ολοκληρωτικά  το Μαρούσι!
Καλά αυτά δεν τα λέει ο Πατουλης  όταν κόβει πίττες & φυτεύει δενδράκια 
με τους φίλους του;
 Η τρίτη Δίκη στην Ευελπίδων(ποινικό η οποία αναβλήθηκε), 
ήταν κατά Δημοτικού Συμβούλου που(η Διοίκηση μεταβάλλοντας το Δημοτικό Συμβούλιο σε αρένα),  έδωσε εντολή σε μια στρατιά από ρουσφέτια, «εμείς σας τον παραδίδουμε, εσείς φάτε τον Κλαπάκη... » 
Και αυτό γιατί σταματήσαμε την ομάδα Πατού
λη να πάρει νέο δάνειο 200 εκ. ευρώ, για να μισθοδοτεί τις οικογένειες και τους φίλους των Δημοτικών Συμβούλων, που έχουν πλημμυρίσει τον
Δήμο, & που μόλις φύγει ο Πατούλης, θα πλήρωναν οι δημότες μέχρι το 3000!!!
 Άραγε την επομένη  εβδομάδα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την «υπόθεση Παναγόπουλου» που ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε να γίνει Πλατεία και μετά ένα χρόνο η ομάδα Πατουλη άλλαξε γνώμη και αποφάσισε(γιατί άραγε;;; ) να ξαναγίνει τσιμέντο, ποιον μεγαλοδικηγόρο  με χρήματα του δημοτών θα μας στείλει;
Καλά αυτοί οι εκλεγμένοι τοπικοί  εκπρόσωποι» με την στήριξη των  κομμάτων, (ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), στο Δημοτικό Συμβούλιο(οι οποίοι φέρνοντας ακόμα και βουλευτές στο Δημοτικό Συμβούλιο για να στηρίξουν τα διακομματικά ρουσφέτια του Τζανίκου - Πατούλη, χρεοκοπώντας τον Δήμο), που αποπροσανατολίζουν τους δημότες, γιατί εξαφανίζονται από τις πραγματικές μάχες της πόλης;
 Ή την επομένη της Δίκης πάλι (όπως συνήθως κάνουν) θα ενημερώνουν τους πολίτες, ότι οι χρήσεις γης ή το ΜΩΛΛ  κρίθηκαν από κάποιους «αγνώστους» παράνομα;

                                        Δορύλαος  Κλαπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου