Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Οριοθέτηση ρέματος Σαπφούς: Η διαδικασία έχει προχωρήσει...

Συνάντηση με αντιπροσωπεία κατοίκων της οδού Φακίνου στη περιοχή Σωρού Λάκκα Κόττου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Στη συνάντηση οι κάτοικοι ενημερώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα στην περιοχή τους, καθώς και για το στάδιο της εξέλιξης για την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς.
Όπως τους διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης με την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης στην περιοχή Λάκκα Κόττου θα προχωρήσει ο καθαρισμός και η διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Φακίνου, ενώ άμεσα 
θα τοποθετηθούν επιπλέον κάδοι απορριμμάτων σύμφωνα με το αίτημά τους.
Όσον αφορά στην οριοθέτηση του ρέματος, η διαδικασία έχει προχωρήσει... 
και βρίσκεται στο στάδιο για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, ενώ παράλληλα βρίσκονται υπό εξέταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου οι περιπτώσεις παλαιών εγκαταλελειμμένων οικιών στην παραρεμάτια ζώνη που έχουν αποζημιωθεί προκειμένου να κατεδαφιστούν.
Η αντιπροσωπεία των κατοίκων της οδού Φακίνου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κο Πατούλη για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου