Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Απολύει μόνιμους, προσλαμβάνει εποχικούς η Δημοτική αρχή

      ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΑΧ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου απολύοντας κι άλλους 13 εργαζόμενους  ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.
 Η Δημοτική αρχή Πατούλη από τη μια απολύει μόνιμους κι από την άλλη προσλαμβάνει εποχικούς με κάθε είδους διάτρητες εργασιακές συμβάσεις (διμηνίτες, πενταμηνίτες μέσω ΜΚΟ ή εργαζόμενους με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών), εξορκίζοντας τη σταθερή και μόνιμη εργασία, πιστή στις εντολές της κυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) των εντολοδόχων της ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ. 
Το βαθιά αντεργατικό πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής Πατούλη δεν μπορεί πια να κρυφτεί, αφού από το 2011 έως σήμερα πάνω από 800 εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου έχουν χάσει τη δουλειά τους, με ότι αυτό σημαίνει για το Δήμο και τις υπηρεσίες του.
Οι πολιτικές των μνημονίων, της ασυδοσίας του κεφαλαίου και της καταστροφής των σταθερών και μόνιμων εργασιακών σχέσεων μπορεί και πρέπει να ανατραπούν. 
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου αλλά και όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης να συμπαραταχθούμε σε έναν αγώνα, ώστε ο σημερινός εργασιακός μεσαίωνας και η κοινωνική καταστροφή που θέλουν να μας επιβάλουν η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και οι Δήμαρχοι που τους υπηρετούν και εφαρμόζουν τις πολιτικές τους  να μην περάσουν.
Απαιτούμε από τη Διοίκηση του Δήμου ν’ ανακαλέσει τις απολύσεις και να μεταφέρει
 όλο το προσωπικό στο Δήμο.

                                Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση
                                                     ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
                                                      Δ. Α. Πολυχρονιάδης
                        Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου