Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δ. Κλαπάκης:...θα ακυρώσουμε & την λεγόμενη «ελεγχόμενη στάθμευση»!

                                     Συνδυασμός  «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ»   
          Στους Δημότες που θα εμπλακούν στην λεγόμενη  «Ελεγχόμενη Στάθμευση»,
                     την οποία και δεσμευόμαστε  ότι  &  αυτή θα την καταργήσουμε
Απελπισμένος  ο Πατούλης που τον υποχρεώσαμε να επιστρέψει στους δημότες την παράνομη 100%  αύξηση του Δημοτικού φόρου ΤΑΠ, καθώς έσπευσε να τον εισπράξει προκαταβολικά μέσω ΔΕΗ.
Και παρά του ότι ο αποτυχημένος  Δήμαρχος για να τιμωρήσει τους δημότες Αμαρουσίου(οι οποίοι προφανώς επειδή τον πίστεψαν ότι θα τους διορίσει στον Δήμο, τον ψήφησαν), έχει αυξήσει απίθανα  και παράνομα τα Δημοτικά τέλη.
Εφηύρε νέα μέθοδο να μαζεύει πάλι παράνομα χρήματα από τους δημότες για να πληρώνει τις γυναίκες τα παιδιά και φίλους των Δημοτικών του Συμβούλων που έχουν γεμίσει από το παράθυρο
(εκτός ΑΣΕΠ) έναν κατεστραμμένο Δήμο Αμαρουσίου.
 Αποφάσισε λοιπόν με το πρόσχημα της  λεγόμενης  ελεγχόμενης στάθμευσης, σε μια περίοδο γενικής φτώχειας  όχι μόνο  να  προσθέσει και αυτός  το δικό του χαράτσι  στα σπίτια των  δημοτών  , για να έχουν, όπως μας λέει, δικαίωμα  να  σταθμεύουν οι δημότες… έξω από το σπίτι τους στον δρόμο που άφησαν από τις ιδιοκτησίες τους.
 Αλλά να πληρώνουν τα παιδιά των δημοτών τον ιδιώτη,  όχι μόνο με  εισιτήρια  όταν επισκέπτονται τους δικούς τους αλλά και με επιπλέον πρόστιμα, αν τολμήσουν να μην πιουν τον καφέ τους μέσα σε δυο λεπτά, καυτό και στα όρθια.
 Θρασύτατα  μάλιστα ζητά από τους δημότες έγγραφη  δήλωση υποταγής ότι αποδέχονται την παράνομη αυτή εφεύρεση Πατούλη, ώστε να μην διαμαρτύρεται κάνεις όταν τα πρόστιμα  φτάνουν στο σπίτι του.
 Επειδή αυτή η απόφαση είναι όχι μόνο παράνομη αλλά και άθλια,

δηλώνουμε και δεσμευόμαστε  ενημερώνοντας τους  δημότες Αμαρουσίου ότι
 Αυτή η απόφαση έχει προσβληθεί και τελικά θα καταργηθεί, ως εκ τούτο να μην καταβληθεί ούτε ένα ευρώ ούτε ως χαράτσι, ούτε ως εισιτήριο, ούτε ως πρόστιμο μέχρι οι Υπηρεσίες του Δημόσιου και το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφασίσουν τελικά την κατάργηση της.
  Ενημερώνουμε παράλληλα τον ιδιώτη που θα επιχειρήσει να εμπλακεί εν γνώση του σε αυτήν την προσπάθεια λεηλασίας των δημοτών Αμαρουσίου, ότι μετά την κατάργηση της απόφασης Πατούλη, είτε από την Δικαιοσύνη είτε από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα εκλέγει  τον επόμενο χρόνο,
Τα όποια χρήματα που τυχόν ήθελε να διεκδικήσει για την ζημία που θα υποστεί  με την κατάργηση  της λεγόμενης παράνομης  Ελεγχόμενης Στάθμευσης, θα πρέπει να τα διεκδικήσει και να τα εισπράξει από την προσωπική περιουσία του Γ.  Πατούλη και όσων Δημοτικών Συμβούλων   ψήφησαν αυτό την παράνομη απόφαση  και όχι από τον Δήμο.
Αυτή την εβδομάδα, εκτός από την πρώτη από τις Δίκες για το ΜΩΛΛ (έπονται άλλες 6 για το ίδιο θέμα) στο Συμβούλιο της Επικρατείας
 «Μάχη των μαχών», για την πολη μας, για να καταργήσουμε  τις   παράνομες  χρήσεις  γης που προώθησε ο Πατουλης  και η ομάδα του ,  που έχει  και  το θράσος να μας στείλει  και  παρέμβαση  για να υποστηρίξει  στο ακροατήριο τους εργολάβους που  κατάστρεψαν την πολη μας .
ενώ την ιδία μέρα δικάζουμε  και  Δημοτικό του Σύμβουλο  στα ποινική Δικαστήρια  ,
και όσοι δεν το γνωρίζουν, στα Ποινικά Δικαστήρια δεν κόβουν πίττες.
 Παραπονιέται ο Παπαγεωργοπουλος  ότι δεν είναι καλό το κελί που τον  έβαλαν ,
 Αντί να κάνει ρουσφέτια  και να  ξαναφτιάχνει τις έτοιμες πλατειες δεν έφτιαχνε  μια καλύτερη δημοτική φυλακή , φαίνεται ότι  αυτήν την εποχή θα την χρειαστούν πολλοί .
                          Δορύλαος  Κλαπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου